gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-05-06 20:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:miegains
Mūzika:them 0l' guitar blues

vakardiena
vakar staaveeju pieturaa, lai brauktu uz hamletu..
un peekshnji liekas, ka raadaas miraazha (kaa tuksnesii), jo ielas otraa pusee iet mans ex.. draudzene domaaja, ka esmu nojuugusies un man raadaas, jo vinja ex.. redzeeja kaa saliekushos vechukinju.., bet es vinju atpaziistu jebkur, vienreiz pat tikai uz sekundi paviideeja vinja krekla stuuriitis un es jutu, ka tas ir vinjsh, taa arii bija.. citu cilveekus es varu nepamaniit pat tad, ja vinji naak tieshi pretii vai staav blakus, bet vinju es pamanu vienmeer. varat domaat, ka esmu nojuugusi, iisteniibaa taada arii esmu! taa nu es staaveeju un nesapratu ko dariit- iet pie vinja, pasaukt, izlikties, ka neredzu.. viss jau buutu o.k., bet redzeet savu ex.. pie manaam maajaam ir kaut kaa jociigi un nedabiski.. peedeejo reizi manaa maajaa vinjsh bija pagaajushogad, manaa dzimenee un taa bija pirmaa un peedeejaa reize peec shkjirshanaas- vinjsh taa sagruziijaas, ka likaas, ka vinjsh te pat tuvumaa neraadiisies, bet te peekshnji vinjsh ir te!!! pasaucu vinju, pamaaju un vinjsh tur staaveeja un skatiijaas uz mani- likaas, ka skrieshu paari ielai pie vinja, bet naaca tramvajs un es tajaa iekaapu.. pati nezinu KAAPEEC, vareeju tachu palikt, nekur nebija jaaskrien, taa nu aizbraucu, bet vinjsh liidz peedeejam skatiijaas uz mani un es uz vinju.. bljaa... vinja darbs ir focheet visu k-ko, ko vien uzdot, un shoreiz ir jaafochee koki, kuru fonaa naf pilniigi nekas, tik nesaprotu, KAAPEEC vinjsh bija pie manas maajas, KAAPEEC focheeja koku, kura fonaa bija maaja, KAAPEEC tas bija manaa rajonaa, KAAPEEC??? koki tachu ir visur, bet KAAPEEC tieshi te? KAAPEEC nebrauca uz mezhaparku? un vispaar, KAAPEEC neteica, ka te buus, buutu vinjam pievienojusies un izraadiijusi chiekuriisha labaakos koku paarstavjus =) vinjsh baidaas no manis un es no vinja, bet KAAPEEC? shodien skolaa vinju nesatiku, gribeeju pavilkt uz zoba un piedaavaaties paraadiit forshaakos kokus mezhaparkaa, bet nesatiku..
nu jaa, bet hamletaa bija baigi forshi un taa smeejusies nebiju sen, likaas, ka buus baigais sviesc, jo nebija maartinjs, bet bija tieshaam forshi!
tik tas ex.. vareeja nevazaaties pa vietaam, kur vinjam naf jaavazaajas lai gan man jau liels PRIEX, ka vinjsh te bija!
=)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]the_darkness
2004-05-06 21:51 (saite)
Taa vienkaarshi bija jaanotiek =]
biezi vien dziivee notiek daudz kas taads, uz ko nevaram rast atbildes...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-05-06 22:14 (saite)
man jau ar' taa liekas.. tas bija forshi, tik nedaudz diivaini! ja esmu pie vinja maajaam, tad tikai garaam ejot un pat tad nee, bet vinjsh te pavadiija vismaz 1h klainjojot apkaart un focheejot kokus, bet riiga ir tik liela.. starp citu parkos ir vairaak koku nekaa pie manaam maajaam!
tas viss vnk liek attaust atminjaam un galvaa saak raisiities nelaagas domas, kas jaanoslaapee, jo citaadi draudziiba naf iespeejama!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]queenlair
2004-05-06 21:53 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-05-06 22:16 (saite)
tici man- man arii vakar bija smaids un tagad par to domaajot arii jaasmaida, jo tas viss ir tik stulbi, bet vinjsh riikojas viss stulbaak, ja vien manas aizdomas ir kaut drusku patiesas!
=) =) =) =) =) =) =) =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]migla
2004-05-10 11:24 (saite)
Tā tam būs būt mūžīgi mūžos - tiklīdz tu kādam beidzot tiec pāri (vismaz daļēji), tā tu viņu atkal satiec. Un atkal esi turpat, kur sākumā! Un nelīdz ne izvairīšanās, ne slēpšanās. Tā vienkārši notiek!
Un vispār, savas sirds nomierināšanai vajadzētu sadūšoties un tomēr pajautāt viņam kāpēc viņš bija tieši tur. Var jau būt ka tieši tavas mājas koki viņam iespiedušies atmiņā kā vientuļākie, bet varbūt tam nebija nekāda sakara ar kokiem! Pajautā!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-05-10 19:08 (saite)
naf jeegas neko jautaat, jo vinjsh ieskatiisies aciis, pasmaidiis un tas buus viss! uz taadiem jautaajumiem vinjsh neatbild, lai cik arii viltiigi vai tieshi es tos nejautaatu.. un taa tas velkaas nu jau gandriiz 2 gadus, kopsh shkjirshanaas, dari ko dariidams, taapat nekas nemainaas..
ar drosmiiti man ar' taa pashvaki shajaa jautaajumaa =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]migla
2004-05-11 13:00 (saite)
Nu tad vēl varu ieteikt meklēt citu, kas kā liels mākonis pieies priekšā tavam ex un liks par viņu aizmirst, piepildot visas tavas domas tikai ar sevi. Bet to ir simtreiz vieglāk pateikt nekā izdarīt!
Tā ka novēlu tev turēties! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-05-11 16:30 (saite)
thanx.. nav veerts mekleet, jo viss notiek iistajaa laikaa un vietaa.. tas "cits" pats atnaaks, kad vajadzees!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?