gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2005-01-30 21:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:labs
Mūzika:pienvedeeju piedziivojumi- jel

njaaa....
mees ar mammu uz mainjaam- ja es smeekjeeju, tad vinja nee, bet ja vinja smeekjee, tad es nee! atkal jau dziivoklii var just cigareshu smaku- vareeja jau labaak tabacinju piipeet, vismaz smuki smarzhotu! kopsh esmu nesmeekjeetaaja ar staazhu triis arpus meeneshi, izteikti juutu cigareshu smaku jebkur- gan publiskaas vietaas, gan maajaas, kur agraak pat to nebuutu pamaniijusi! peedeejaa laikaa gribaas uzpiipeet h2opiipi, jo beidzot esmu pilniibaa paarliecinaata par smeekjeeshanas neatsaakshanu, taadeelj vareetu bik pagreekot ar h2opiipi =)
atkal jau nomoka jaut.
Poll #5912
Open to: All, results viewable to: All

h2opiipes piipeeshana skaitaas smeekjeeshanas atsaakshana?

View Answers

jaa
1 (7.1%)

nee
10 (71.4%)

man gribeetos teikt nee, bet jaa! =/
3 (21.4%)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2005-01-30 22:39 (saite)
vakar man viens draugs tā pat vien uzdāvināja VOGUE cigarešu paciņu ar teikumu - zinu, ka tev vāja griba, bet man rūp tavas plaušas (atceries, kā bija REMONTĒJAM ĢIMENI?), tad vismaz pīpē tādas normālas. Un, kad paciņa būs tukša, atdosi man. Es tā domāju, ka ātrāk par 20 februāri viņam to paciņu nesagaidīt. Tā vel aizvien skaisti iesaiņota stāv manā rokassomiņā:)

(Atbildēt uz šo)


[info]balodis
2005-01-31 22:19 (saite)
h2o pīpe pati par sevi nav nekāda atsākšana, vienīgi tā Tev var atsaukt atmiņā to cik skaisti bija "vilkt iekšā un pūst ār" un bendēt savas plaušas... Griba reizēm spēlē jokus un viena lieta noved pie citām, bet varbūt tas tikai man tā, jo man tāds švaks gribasspēks... Es izsaku apbrīnu un atzinību par atmešanu;)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-02-06 21:25 (saite)
man pat Miiljums atljaava uzpiipeet =)
bet kaut kaa vairs negribas, ehh.. =/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?