gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-11-16 16:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Pink Floyd- the dark side of the moon

izkaapu no tramvaja, staaveeju liepu alejaa pie savas maajas un vnk skatiijos debesiis, kas bija fantastiskas! visu dienu jau to vien dariiju, kaa luukojos koshi zilajaas debesiis ar rozaa un violetiem maakonjiem, peedeejaa stundaa skatiijos uz zariem, kas atspiideeja fizikas kabineta sienaa pret sauli.. tagad esoshaas debesis ir fantastiskas- veel violetaakas, rozaakas+ oranzhaas saules doshanaas uz gulju..
nu tad es taa staaveeju, skatiijos debesiis un domaaju- man tachu vajadzeeja vinja dziivi padariit vieglaaku, labaaku un vinju laimiigaaku, bet ir sajuuta, ka viss ir preteeji.. dazhreiz liekas, ka visu daru nepareizi un nesaprotu, kaapeec riikojos tik stulbi.. nesaprotu tik daudz un liekas, ka arii nesapratiishu.. (varbuut, ka sapratiishu peec veestules izlasiishanas, ko vinjsh man shodien iedeva.. cerams..)
gribaas sakopot domas, bet nevaru to izdariit, nav kas paliidzeetu.. gribaas izprast, bet gruuti.. dazhreiz liekas, ka esmu vaajaakais cilveeks uz pasaules+ nemaacos no kljuudaam.. diezgan slikta kombinaacija =/



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?