gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-10-29 00:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:perfekts
Mūzika:klusums

paradiize zemes virsuu
secinaajumi par dazhaam lietaam, kas kaa vienmeer attiecinaamas uz to vienu GALVENO teemu:
* (pats galvenais) laixs neexsistee!
* vislabaak tomeer ir maajaas (sarkanajaa paradiizee) kopaa ar kaadu, kas kuust uz meeles =)
* galvenais visu izrunaat un noskaidrot- arii tad, ja gruuti
* paarpratumi& sagadiishanaas uzdzen PAMATIIGU adrenaliinu (vismaz ir par ko pasmieties, kad viss laimiigi beidzies)
* meerfija likums- ja sleepies no paziistamiem, tad 110%, ka uzskriesi taadiem virsuu
* vajag peec iespeejas biezhaak teikt kaut ko labu, jo briidii, kad paarstaaj to dariit, zuud cilveeciskais un tuviiba
* biju zaudeejusi ceriibas, bet izraadaas, ka uz pasaules joprojaam var atrast viirieshus, kas savaa intelektaa& uzvediibaa ir augstaaki par paareejiem..
* reizeem es ar savu runaashanu varu iebraukt reaalaas auzaas un arii saapinaat- iekausties mani par to!!!

MAN IR NOVEICIES!!! tik ljoti noveicies, ka jaasaak domaat par sevis pilnveidoshanu un gribas kljuut labaakai! daudz labaakai! nezinu pat vai vispaar taa ir bijis, ka gribu buut labaaka.., bet tagad ir!

shovakar biju uz JRT izraadi "Taalaak". secinaajums taads, ka uz sho izraadi gribu aiziet veelreiz, bet iisteniibaa taa ir jaanoskataas 3-4x, lai izprastu pilniigi visu, kas tur notiek.. tik daudz info vnk nav iespeejams sagremot vienaa reizee! vairaakas reizes gribeeju izvilkt mobiilo un pieraxstiit daudz interesantu domu, bet nokautreejos, jo buutu citiem trauceejis, pietam, palaistu garaam veel vairaak svariigu momentinju! smaga izraade, bet nesagruziijos, bija interesanti peec tam parunaat ar draudzeni par, manupraat, galveno domu- cilveeku stulbumu.. preciizi atceros tikai vienu fraazi: "no liikjiem nav jaabaidaas, jaabaidaas no dziivajiem. liikji nav jaamiil, jaamiil ir dziivie!" tas arii viss, ko perfekti atceros.. iisti pat nevareeja saprast, kas notiek.. reizeem likaas, ka aktieri nevis teelo, bet ir pashi ar sevi, savaam domaam un raada savas personiigaas attieciibas kaa izraadi.. tas viss bija tik dabiigi un tas 1noziimiigi nebija teaatris tradicionaalajaa izpratnee, tas bija kas pilniigi citaads- fascineejosh.. obligaati jaaaiziet veelreiz, jo ljoti daudz nesapratu no redzeetaa, bet gribu izprast..
veel tik varu pateikt, ka pirmaa doma bija- ritiigaa shiize ir taa izraade, bet superiiga shiize! gribu atkost to DOMU, kas ielikta!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2004-10-29 14:37 (saite)
Tas ir super, ka kaadam veel aizvien patiik teaatris!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-10-29 14:55 (saite)
teaatris, izstaades un shad tad opera ir tas, no kaa nevaru attureeties.. ir tik daudz pasaakumu uz kuriem gribeetos aiziet, bet nekad jau nebuus laika, naudas un arii iespeejas, lai to VISU apmekleetu.. dazhreiz pat skumjas uznaak par to domaajos =/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2004-10-29 16:41 (saite)
vnk, kad te Valkaa kaadam paprasa, vai negrib aizbraukt uz operu vai teaatri, tad atsaucas kaadi 4 cilveeki no 20. Un tad es juutos taa, it kaa buutu pateikusi kaut ko galiigi garaam. Bet man patiik! Shoruden noteikti gribu aizbraukt uz operu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]balodis
2004-10-29 15:26 (saite)
:)par to laiku, sāpināšanu un lbā teikšanu - es Tev varu tkai piekrist. Tiešām, ja var tā dzīvot, kā Tu uzrakstīji...
Ak jā - par to, ka vēlies kļūt labāka - vēlviens simptoms;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-10-29 20:54 (saite)
tagad jau vairs nav simptoms, bet gan slimiiba.. varu pilniigi un galiigi to atziit- pietam, diezgan laba slimiiba, kurai nevajag beigties, tik kljuut veel dziljaakai& stipraakai, lai tie, kas meegjinaas izaarsteet, var puuleeties veltiigi.. =)
peec starpgadiijuma, kas norisinaajaas 3dienas vakaraa, esmu paarliecinaata, ka ir iespeejams izrunaat arii to, ko drausmoniigi gruuti.. un ir iespeejams paskatiities aciis, tad, kad liekas- tuliit, tuliit un asaras shkjiidiis pa visaam malaam.. ir iespeejams viss, ko vien veelies, ja tas "kaads" arii to veelas- pat ja abi runaa par pilniigi dazhaadaam lietaam, domaam un pat riikojas citaadi nekaa gaidiits, bet ja abi grib, tad rezultaats tik un taa tiek sasniegts- kaut pa gruutaako celju..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]balodis
2004-10-30 15:27 (saite)
jāa...skaisti..

tu man tiko piezvanīji un aizmirsu, ko rakstīt:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?