gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-10-14 20:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:algebrains, bet prieciigs
Mūzika:night blues magic

patreiz juutos kaa vainiigaakais cilveeks pasaulee, jo neeju tuseeties ar labaako draudzeni, bet gan maacos to NOLAADEETO algebru, ko tieshaam IENIISTU!!! bet pie visiem sveetajiem nosolos pilniibaa atdoties Tapetes rokaas, kad buus naakamaa reize, lai ietu tuseeties!
nepaarspeejami- mana mamma ir prom, bet es tieshaam maacos, nevis leekaaju pa klubiem!!! laikam vecums naak, jo agraak ko taadu iedomaaties nevareeju.. paaraak apziniiga esmu kljuvusi! pilniigi riebties saak!
bet shii diena bija jauka- aizvedu mammu& vinjas draugu uz lidostu, peec tam iebraucu pie labaakaajaam maasinjaam pasaulee, bet diemzheel nesatiku Tapeti.. paseedeeju ar "tumsho" maasinju, padzeeru kafiju, uzkodaam shokolaadi un tad jau devos prom.. aizbraucu uz veikalu, sapirkos visu ko un braucu maajaas.. it kaa nekas iipshs, bet taa sajuuta, kad brauc mashiinaa, staigaa pa veikalu un juuties tik neatkariigs ir tik laba, ka laabaak nevar buut! biju cieshi noleemusi shodien iet tuseeties, jo baigaa dziiviiba paraadiijaas peec neguleetaas nakts, miegs ar nenaaca, bet tad pieseedos pie matemaatikas un pamazaam miedzinjsh maacaas virsuu, tas jau nekas, ja vien buutu to visu idiotismu izpildiijusi.. laikam jau atkal visa nakts priekshaa, lai veltiitu sevi graamataam, nevis tuvaakajiem cilveekiem...

naakoshreiz NOTEIKTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2004-10-14 22:00 (saite)
man arii saak riebties, cik es pareiza esmu kljuvusi...
Uj, bet nekas - es ar naakamnedeelj shivereeshu kaa pati varenaa :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-10-15 16:00 (saite)
ja vien no taa "pareizuma" buutu kaada jeega! ja turpinaashu taadaa garaa, tad atlicis, ko dziivot 2 meeneshi, jo peec tam mani izmetiis no skolas un maajaam arii..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]balodis
2004-10-15 17:27 (saite)
ko tik llauni... es ar zubros - tagad tik izlasiiju visus e-pastus uc. mana mamma izlasiijusi manu dienasgraamatu - ne jau ssito, bet manu mazo piesviestoto kladiiti.. negatiivs moments.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-10-15 18:47 (saite)
kaada velna peec vinja to dariija???
vot, tas gan nav forshi! galiigi nespollee!!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]balodis
2004-10-15 19:22 (saite)
vinna vispaar izlassiija vasaraa, bet es uzzinaaju tikai pirms paaris dienaam. laikam tad bijaam vai nu sastriideejussaas, vai arii ... nu nezinu forsi nav noteikti. vispaar jutos kaa ar norautu aadu vai kaa kaads buutu man iekssas izpeetiijis supper! veel viena jauna sajuuta vareessu kolekcioneet

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?