gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-10-13 14:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nekaads
Mūzika:kaspars dimiters- shii pasaule ir taada skola

man nepanesami ir vajadziigs MIERS!!! (cereeju, ka 6dien vareeshu ieseesties mashiinaa un aizbraukt uz Kuldiigu, peec tam uz Juurkalni vai vnk staigaat pa Kuldiigas ielinjaam un baudiit mieru, to nolaadeeto mieru, kas Riigaa nav sastopams, jo visi skrien, visi ir neapmierinaati.., bet taa nenotiks, jo turp braukshu tikai novembrii- cerams) atkal jau saacies periods, kad vajag tikai mieru! vakar taadu dabuuju, bet man nepietiek- man nekad napietiek.. es gribu mieriigas pastaigas, sarunas, vnk skatiishanos dzeltenajaas lapaas un ziemiigi rudeniigaa gaisa elposhanu..
iisteniibaa gribu sirdsmieru.. kaut kas mani iekshaa tirda, bet nespeeju ar to tikt skaidriibaa, liekas, ka viss iet shkjeersaam..
shodien par peedeejo naudu nopirku pukju pushkjiiti, tagad ir 0 sant. liidz nedeeljas beigaam.. zinu, ka nevajadzeeja, bet TAAAA gribeejaas, tagad vismaz kaut kas skaists, dabiigs un IISTS staav man uz galda!

maaciities negribaas, guleet negribaas, eest negribaas, pat piipeet negribaas- gribaas tikai mieru visapkaart! gribu, lai beidzot ir kaut kas IISTS manaa dziivee...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scarface
2004-10-13 21:40 (saite)
atceros kad biju sīks mēdzu iet uz Arkādijas parku (?) (neesmu pārliecināts vai tas vēl joprojām tā saucas (sen neesmu bijis)) , tur es atceros bija taaaaaaaaaaaaaaaads miers un klusums un visapkārt lapas....ļoti smuki..Pamēģini tu arī varbūt palīdzēs atceros, ka man palīdzēja.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?