gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-10-12 21:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:miermiiliigs
Mūzika:Pink Floyd- echoes

PALDIES dreamer_ & balodis
Pink Floyd, viiraks, sveces& doma- jaaizmaacaas..
atljaavos ko taadu, ko nedriiksteeju, bet tomeer man patika- bija tieshaam lielisks vakars, forshas sarunas, nedaudz nosaldeeju gan sevi, gan citus cilveecinjus, bet priexs par to.. bija gaishs un peekshnji jau tumsa, bija silts un nemanot palika ljooti auksts.. nopietniiba vijaas ar aakstiishanos un nezinu, kas uzvareeja.. ja ieprieksheejos gadiijumos vinneeja tumsa& aukstums, tad nezinu vai jautriiba apvija nopietniibu vai tomeer nopietniiba visu laiku caurstraavoja aakstiishanos, bet varbuut vnk te kaut ko muldu, jo negribu maaciities..
sapratu, ka jo vecaaka kljuustu, jo mazaak kaut ko saprotu! vajadzeeja tachu buut otraadi- jo vecaaka, jo gudraaka!!!

veelreiz, liels paldies par burviigo vakaru dreamer_[am] un drusku mazaaks, bet tikpat veertiigs paldies balodim (mazaaks taapeec, ka Tu pievienojies veelaak)!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dreamer_
2004-10-15 17:12 (saite)
Nu paldies, paldies, man arī vakars patike, tikai zēl, ka nebija fotoaparāta ar ko šito labo skatu nofilmēt. Bet kādreiz tajā vietā ir jāatgriežas, tas ir toč.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-10-15 18:46 (saite)
pavisam nopteikti.. vislabaak, kad saule pamazaam dodas uz gulju, jo tad vislabaak atspiid bazniicinjaa un kraasojas interesantaakaas kraasaas..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]balodis
2004-10-20 21:40 (saite)
Tas par to muldēšanu, lai nemācītos - man bai, la tagad tāpēc komentēju:)
Ja nopietni, vakars TIEŠĀM TiEŠāM bija super - es no jums guvu daudz daudz pozitīvisma un tagad pārsvarā visu laiku dzīvoju, kā saka, uz pozitīvās nots :) paldies jums par to:))):)))

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?