gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-10-09 18:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nav
Mūzika:кино

nekaartojiet istabu!!! gaudu gabals- NELASIIT!
shodien noleemu sakaartot netikai savus "plauktinjus" galvaa, bet arii istabaa.. tiku liidz pusei un tad sagruziijos.. paspeeju vien veel izmest kalteetaas rozes, kas vandiijaas pa visu manu istabu, vieniigi 5+3 palika (nu nespeeju izmest taas aaraa, jau paaris gadinjus).. njaa, un tad atradu veco, labo kladiiti, kur raxstiiju visaadas bleenjas ta ne bleenjas, bet emociju izvirdumus gan!
secinaajums viens- negribu veel kaadu ilgaaku laicinju laist sev preteejo dzimumu klaat.. shausmas, cik toreiz biju vaaja! riebjas man, ka esmu vaaja, raudu un njemu pie sirds taadas lietas, kam normaalaa staavoklii pat uzmaniibu nepieveerstu.. nesaprotu, kur viens cilveeks var taa izmainiities iemiiloties! varu tik teikt, ka labaaka esmu, kad neviens nav svariigaaks manaa sirsninjaa par kaadu citu, tad man vieglaak un apkaarteejiem arii..
vispaar jau paskatiijos kalendaaraa un ieraudziiju, ka 9. datums, sen tas nebija mani grauzis.. bet vienmeer jau vieglaak novelt vainu uz kaadu citu, uz apstaakljiem, uz mistiskaam paraadiibaam..
un vispaar baigi piegriezies man viss.. apnicis shaadi dziivot, apnicis, ka skola ir viena vieniiga haljava, apnicis, ka nezinu, kaada buus mana naakotne..
ja dabuutu shodien pabraukaaties, tad veel viss buutu o.k., bet nav lemts, taadeelj viss raadaas veel druumaakaas kraasaas..
un vispaar esmu stulba, jo vakar uznaaca baigais besis un atteicos iet ar draudzeneem tuseet, aizbildinoties, ka naak miegs, aaraa liist, ka nav gariigais, ka izskatos briesmiigi, ka nav naudas, ka nav tabacinjas (cik stulbi, jo es tachu nesmeekjeeju, tad kaads tusinjam sakars ar piipeeshanu!), bet kopumaa tas viss ir muljkjiigi, jo varbuut tieshi Kabataa vai velns zin' kur, mani sagaidiija mana muuzha miila.. ha-ha, ja vien es tam pati ticeetu..
liidz mammas aizbraukshanai palikushas 4 dienas, bet atkal jau saakas marazms, ka neko negribaas tieshi tad, kad var dariit visu.. es jau tagad zinu, ka mani neielaidiis klubos, uz kuriem gribeeshu iet, jau tagad zinu, ka nebuus pietiekami daudz naudas, ka nevareeshu braukt ar mashiinu uz skolu un citas lieliskas izvirtiibas man ies secen, jo vnk taa ir vienmeer.. jaa, un vienmeer ir taa, ka mana mamma ir prom, bet tieshi tad man nav otraas pusiites.. un tas ir kaitinoshi! un vispaar viss shodien ir kaitinoshi!
gribu sniegu, kalnu, snowot un visu aizmirst!

nez, kur palikusi mana pozitiivaa domaashana?



(Ierakstīt jaunu komentāru)

redz kaa
(Anonīms)
2004-10-09 19:07 (saite)
PIEDOD IZLASIIJU nu taa pec 15 minushu lielas kjeepas, beidzot man izdevaas atcereeties savu paroli, ak manavecaa galva, bet laikam jau nav tik veca, ja tomeer man tas izdevaas...
zheel jau, ka vakar mums nepiebiedrojies, bet ko lai dara...TURIES!! man jau arii ir bijushas taadas paardomas vai mirklja vai arii ilglaiciigs noskanjojums, zini ko teikshu: tas pariet, shitaadas lietas notiek, lai saparstu, ka var buut labaak! diemzheel shai pasaulee ir taa lemts, ka augam mees caur cieshanaam!!! bet varbuut taa nav... dazhreiz jau meedz buut tik labi!!! un jautri!!! ja varreetu, tad Tevi samiljotu, centiishos to izdariit ar kosmosa palidzibu, varbuut izdodas.
strapcitu baigi sen neesi redzeeta!!!
daudz buchas...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-10-09 20:07 (saite)
zinu, zinu, ka sen neesmu bijusi kontaktaa ar Tevi, taa nu kaut kaa sanaacis, ceru, ka nedusmo, bet mamma driiz buus prom, tad gan jau tixs pavadiits laicinjsh kopaa, taa nepajokam =)
shodien vnk taads besis uznaaca, ka riebj, taapeec nekaa nezinu, negribu un visaadi citaadi viss piegriezies, bet apzinja, ka esi ar mani, man paliidz, tieshaam =)
tagad jau noteikti palasiiji arii taalaak, ko esmu saraxtiijusi.. piedod, ka neizstaastiiju, ka Matiiss patiik- taa nebija neuzticeeshanaas (Tu jau zini, ka Tev vienmeer izstaastu visu), bet vnk nebija sajuuta, ka tas buutu jaastaasta.. kaut kaa likaas, ka ja sanaaks, tad jau pati visu redzeesi, bet ja nesanaaks, tad kaada jeega par to runaat.. redz, nesanaaca.. ar Matiisu vispaar taa diivaini viss bija, pilniigi neizskaidrojami un nesaprotami, nezinaaju, ko juutu, ko domaaju, ko daru, taapeec arii Tev neko neteicu, jo kaa var runaat par to, ko nesaproti!
driiz tixsimies =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tapete
2004-10-09 21:18 (saite)
nu nav jau tik traki, protams, ka es nedusmo, tikai man dazhreiz liekas, ka neveelies ar mani konatakteetiess, bet var buut taas ir tikai manas ieedomas, jo Tu neesi vieniigais cilveeks, par kuru man taa liekas... nu jaa par Matiisu runaajot, nav jau taa, ka es neko nesapratu, tikai likaas, ka viss ir taa kaut kaadaa liimenii, bet ne nopietni...taa joka un izklaides peec...... nezinu!!! a kad Tev mamma brauc prom???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tapete
2004-10-09 22:23 (saite)
nu doshos tagad maajaas... tad jau gan kaut kad tiksimies pie balzaminja:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-10-09 23:57 (saite)
bija jau arii joku liimenii, liidz briidim, kad sapratu- pa sienu jaaraapo, kaa gribaas vinju redzeet.. iisteniibaa jau neko nopientu no vinja negaidiiju un iisti pat negribeeju, bet negribeeju arii, lai viss tik aatri beidzas, jo bija tomeer jautri.. gribeeju ar vinju taa biku vairaak pakraameeties, jo iipashi tagad, kad mamma brauc prom, bet laikam jau nesanaaks.. =(
mamma brauc laikam 14.10. vismaz es taa sapratu vai varbuut 15.10. (es jau kaa vienmeer neko iisti nezinu)! protams, ka tixsimies, bet shoreiz pie shnjabja labaak, jo zin' no taa balzaaminja joprojaam sliktas atminjas =P un es GRIBU Tevi redzeet vnk taa sanaaca, ka netikaamies, bet tur nav nekaads sakars ar Tevi.., jo vienmeer Tevi satiekot manii rodas 100tiem patiikamu emociju un viss sliktais pazuud =)
BUCHAS! bet Tu jau laikam maajaas aizbrauci un shiis nesanjemsi..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?