gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-10-02 21:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nogurushi puuciigs
Mūzika:Martin L. Gore- counterfeit [kvadraataa]

kaarteejaa atskaite un neinteresums..
lieliska atpuuta (braukshana& seedeeshana parkaa), lieliska kompaanija (labaakaa draudzene), lieliska muuzika (кино, coco montoya).. njaa, un lieliska pilseeta (Kuldiiga), kur juutos kaa otrajaas maajaas, jo visu tur zinu..

kaa iespeejams paspeejaat noprast, tad VINJAM nepiezvaniiju, jo galiigi nebija sajuuta, ka tas buutu jaadara.. iedomaajos, ka buutu forshi satikt VINJA draugu un zheel, ka nesaskreejaamies, bet arii Baltajam zvaniit netaisiijos.. redzeejaam vienu VINJA draudzeni, kas nedaudz man nesimpatizee, jo vinja MUMS diezgan pamatiigi patrauceeja tajaa vakaraa "Spalvaas pa gaisu" un vispaar vinja taa jociigi uz mani parasti skataas (starp VINJIEM noteikti kkas ir bijis un taas nav tikai manas histeeriskaas domas, vnk visi fakti par to liecina =]).. un veel nospriedaam, ka manai "princesiitei" pretii staav viena cita VINJA drauga mashiina.. zheel, ka arii to nesatikaam..
njaa, un vispaar jau, laikam vairs nav iespeejams atguut kontaktu, jo vnk neviens no mums otram nezvaniis =(

nedaudz pasmiineeju par shii meenesha horoskopu in "cosmo"- Tevi intereseejoshais viirietis neveelas nopietnas attieciibas. vai esi ar mieru buut vienkaarshs "zakjis"?- beidzot tur kko patiesu arii uzraxsta! vieniigi tas nav nekas jauns, jo es zinaaju, ka VINJSH neveelas neko nopietnu, jo pats to tika teicis- vismaz dziivot kopaa ar meiteni VINJSH grib tikai peec 1/2otra gada, jo personiigaa pieredze veel staav atminjaa skaidra kaa diena =) un es gribeeju buut "zakjis" (tikai "zakjis" ar raxsturinju, nevis vienkaarshi "zakjis"), jo zinaaju, ka starp mums tik un taa nekas nopietns nevar buut, bet neiznaaca pat par to "zakji" kljuut (tikai stulba paarpratuma deelj =/ Grrr).
un vienaa citaa horoskopaa tika teikts, ka shis ir ideaalu zaudeeshanas laiks, bet varbuut tas arii nav nemaz tik slikti, jo kkad tachu jaasaak skatiities uz dziivi VALJEEJAAM ACIIM.
taa vinjsh i'.. man vieniigi likaas, ka es jau taa esmu pilniiga un galiiga reaaliste un visu vienmeer redzu iistajaa gaismaa..



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2004-10-02 22:20 (saite)
Es vienmeer tos horoskopus izlasu, bet peec 12h jau esmu aizmirsusi. Kaa piemeeram tagad, jo meegjinu atcereeties, kas tad manaa horoskopaa ieksh COSMO bij rakstiits

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-10-03 14:04 (saite)
man tas pats.. izlasu- aizmirstu! bet tik un taa izlasu lai gan neticu un tie nepiepildaas, bet lasiit lasu- mistiski =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]skyfishs
2004-10-03 01:29 (saite)
Beidz tak reiz ķert kreņķi! Bēidz uzplēst pati sev rētas! VIŅU uz zemes vēl ir aptuveni trīs miljardi... Nu norēķināsim nost pidarus, večus un puikas - paliks aptuveni pieci miljardi.. Kādam laiciņam vajadzētu pietikt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-10-03 14:09 (saite)
man shkjiet, ka biji domaajis 5 miljonus, jo atnjemot rezultaats nevar iznaakt lielaaks- vismaz skolaa man taa maaciija =P
vai tad izklausaas, ka kjeru krenjkji? man gan liekas, ka esmu diezgan pozitiivi noskanjota.. vnk nav pierasts, ka nedabonu to, ko veelos.. un peedeejo gadu laikaa neviens mani nebija taa izklaideejis kaa VINJSH..
bija sasodiiti jautri un zheel, ka viss tik aatri pachibeeja, bet es nezheelojos un lekt pa logu arii netaisos, jo man priexs, ka bija vismaz taa!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyfishs
2004-10-03 14:42 (saite)
Ups... nu ar matemātiku man nekad nav bijis labu attiecību. Bet galvenais jau doma :)
Un ciboties tikai tālab lai katrā postā lieliem burtiem rakstītu VIŅŠ... Zemapziņā klusu cerot ka viņš to varētu izlasīt..
Met mieru!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-10-03 20:48 (saite)
doma bija laba- pasmaidiiju..
Tu jau otro reizi kljuudies attieciibaa uz mani:
1)bija par manu mammu- Tu droshi vien vairs neatceries, bet bija reiz man taada puksteeshana par atljaushanu& neatljaushanu un Tu tur diezgan greizi noshaavi, jo nezinaaji attieciigo situaaciju..
2)ir attieciibaa uz VINJU, jo VINJSH ar lielajiem burtiem raxstu, lai nebuutu jaaraxst vaards vai kkaada iesauka un lai noraadiitu, ka VINJSH tomeer ir kas nedaudz iipashaaks par VINJA draugiem vai kaadu citu vinju, pietam, nekad nebiju (liidz shim) iedomaajusies, ka VINJSH to vareetu izlasiit, jo par to, ka VINJSH un VINJA draugi nav cibaa, esmu vairaak nekaa paarliecinaata, pietam, ja arii buutu, VINJSH nespeetu iedomaaties, ka taa esmu es, jo VINJSH mani paaraak maz paziist un speetu atpaziit sevi tikai peec nedaudzajiem notikumiem.. un mainiities diezvai kas vareetu.
jaa, un veel kas- iznaak, lai saki lai vispaar neraxstu, jo nekas patreiz manaa dziivee nenotiek un kad paliek galiigi garlaiciigi, tad sheit kko ieraxstu- diemzheel tas lielaako ties ir saistiibaa ar VINJU.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyfishs
2004-10-04 11:27 (saite)
Eh.. Nu, labi, labi - pierunāji!
ES ESMU NEJĒGA!!!
:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-10-04 15:51 (saite)
nevis nejeega, bet vnk meedz kljuudiities attieciibaa uz mani! nu neesmu es tik stulba, lai domaatu, ka VINJSH sho te visu izlasiis un mainiis savu attiexsmi! nu neesmu es vnk zakjis, bet gan zakjis ar SAVU domaashanu!
=)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?