gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-08-11 13:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:beee
Mūzika:joprojām urbis skan galvā

nost ar psrs zobārstiem!
šitas gan man besī!
pamostos, paēdu labas brokastis, skatos tv un pēkšņi atskan zvans- kā jau pēdējā laikā pierasts ar cerīgu skatu vēršos mob. un ceru, ka tas ir VIŅŠ, bet zvana nepazīstams Nr., neko paceļu ar domu, ka tulīt pretējā galā esošais noliks klausuli, bet atskan sievietes balss un viņa vēl uzrunā mani vārdā- izrādās zvana zobārste, jo man jau pirms 6min. bija jābūt pie viņas... nez' kurā sapņu valstībā es atrodos? tā nu nokavēju 20min. un sēžoties krēslā jau zinu, ka jāmaina blombes, bet izrādās, ka vairāk nekā es biju paredzējusi! tagad man [entās] nedēļas būs jāpavada zobārsta krēslā, jo debīlie "krievu laika" zobārsti nejēdz blombes normālas ielikt, tāpēc man tagad jācieš un vēl vairāk bija jācieš pagātnē..
es vienmēr esmu ienīdusi zobārstus& neviens cits ārsts mani nekad tā naf baidījis un mocījis... mana zobārste gan ir ļoti jauka, bet zobu padarīšanas tik un tā ir vismokošākas!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scarface
2004-08-12 13:28 (saite)
Man gan patīk zobārsti. Laikam jau tikai tāpēc ka visi kas man bijuši bija labi, patīkami cilvēki. Es pat vienreiz aizmigu zobārsta kabinetā, krēslā, kad man mutē rakņājās daktere. Taču visādā ziņā zobārsti labi ļaudis, ko gan mēs bez viņiem darītu ??? Staigātu apkārt ar izpuvušiem, dzelteniem zobiem ? Laikam gan...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-08-12 21:01 (saite)
neesmu pret pašiem ārstiem (naf jau vainīgi, ka tādu profesiju izvēlējās), bet pret pašu ārstēšanas procedūru... un, protams, PRET veco laiku zobārstiem, kas bez anestēzijas rāva ārā zobus, ar milzonīgām knaiblēm un urķējās pa muti ar vecu, riebīgu urbi, līdz pašām smadzenēm un tik teica- Tu esi liela meitene, nekusties! (t.i., paciet, ka es Tev visu galvaskausu izurbšu, lai gan tur ir tikai mazs caurumiņš- ja vispār ir)!!!
starp citu- zobi nekļūst dzelteni, ja tos cītīgi tīra& nepīpē& parasti arī cauri nē..& ik pa laikam apmeklē higēnistu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]scarface
2004-08-13 14:18 (saite)
Tu par tiem "vecajiem" zobārstiem stāsti no personīgās pieredzes ? Vienkārši es par "vecajiem" zobārstiem uzskatu visus, kas strādājuši padumjajos padomju laikos, kad visi strādāja vienotam mērķim labāka valsts bez rietumu labumiem. Pēc tava dzimšanas gada spriežot es secinu, ka tu sliktākajā gadījumā esi bijusi pie zobārsta 1991 gadā, kad valsts un tauta palika neatkarīga no ļaunajiem, "vecajiem" zobārstiem un citām padomju štučkām. Pirmā reize kad es biju pie zobārsta bija 1993 gadā. Zobārste bija laba ar smuku špricīti un knaiblēm. Padarīja savu darbu un vēl iedeva ledeni un man nemaz nesāpēja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-08-13 18:59 (saite)
tas, ka valsts palika neatkarīga, nenozīmē, ka viņa tik ātri atbrīvojās no visa vecā.. vēl joprojām ir sastopamas lietas, ka bijušas padomju laikā, protams, mazākos apmēros, bet šad tad jau ir..
jā, spriežu pēc personīgajiem pārdzīvojumiem, jo man bija ļoti lielas saknes zobiem un tie paši nekrita ārā, tādēļ nācās raut, bet rāva un urķējās pamatīgi, tā, ka asinis šķīst& bez šprices un tas varēja būt 90to gadu sākums.. skolā man arī bija drausmīgi zobārsti, jo tad vēl bija obligātais zobārsta apmeklējums un 1.klasītē visus salika pa pārīšiem un raudot kopistiski veda uz pagrabu pie zobārsta un neviens neklausījās, ka Tev ir personīgais zobārsts vai kas cits- kā lika, tā bija jādara! tagad varētu tiesā iesūdzēt par tādu rīcību pret bērniem!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?