gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-07-11 22:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nobraucies
Mūzika:tv murdonja

taa tik' bija nogaliite.
kaa 5dien pl.17 aizbraucu paceljot pa LV, taa tikai tagad esmu maajaas. ritiigi izbraukaajos (ap 500km), paarnakshnjojaam forshaas viesu maajaas, redzeejaam patieshaam skaistas vietas, izceljojaamies, bijaam arii muzejos, vieniigi jaaatziist, ka mans priekshtats par atpuutu ir "nedaudz" cits, nekaa mammai& Nikam (mammai veel ne tik ljoti). diezgan pamatiigi man Niks uzkrita uz nerviem (ne man vienai- arii mammai).. vairaak nebraukshu ar vinju, jo muusu uzskati radikaali atshkjiras. mekleejaam arii maaju pie kaadiem uudenjiem, ko vareetu pirkt un taadejaadi nejaushi iemaldiijaamies pie viena biznesmenja (Nika drauga), ljoti daudz interesantu lietu no vinja dzirdeeju& iemaaciijos& iegaumeeju.. par vinju peedeejaa laikaa diezgan daudz raxta zhurnaalos, jo baigos apgriezienus cilveeks saacis.. baigi pozitiivais cilveeks- biznesaa, protams, draugu buushanas naf, bet aarpus biznesa- cilveeks godam! vinjsh staastiija visaadas lietinjas& pateica baigi labo teikumu:
LATVIESHI IR AARISHKJIIGI! (c) chiris
ja taa padomaa, taa tieshaam ir- mums vajag "krutaakaas" mashiinas, maajas kaa pilis, glaunaakaas dreebes, pirmaas klases celjojumus, izslaveetaakos restoraanus.. piemeers bija Zviedrija, kur bagaatnieku maajas ir necili shkjuuniishi (muusu aciis), bet vinju nepiecieshamiibaam pilniigi pietiek, kameer mees celjam milzoniigas pilis, kur pat pusi neizmantojam, jo vnk taa dara arii citi!
es nekad veel nebiju satikusi cilveeku, kas dziivo taadu dziivi, kaa es veeleetos.. un kuram ir taada pati domaashana biznesa jautaajumos kaa man, vieniigi zheel, ka nepaprasiiju- kaa vinjsh saaka-, jo man naf ne mazaakaas nojausmas kaa izrauties no shii "zhurku skreejiena" (ja kads ir lasiijis graamatu "Bagaatais teetis, nabagais teetis", tad vinjsh sapratiis par ko runaaju).



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2004-07-12 09:51 (saite)
Tam binesmenim pilniiga taisniiba...Mums pirmajaa vietaa ir mashiinas, apgjeerbi, maajas...
Tanii pashaa laikaa daanjiem pirmajaa vietaa ir gjimene...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-07-12 14:08 (saite)
nju ja, par gjimeneem muuseejie saak domaat, kad 4reiz shkjiirushies un vecums jau kaulos, tad attopaas, ka gjimene tomeer pati galvenaa! man patika, ka shis Chiriks (taa vinju sauc arii biznesa pasaulee) ir gan laimiigi preceejies, gan 2 beernu teevs, gan veiksmiigs biznesmenis, kas sho visu uztver kaa speeli un tas vinjam sagaadaa baudu.. es ar gribeetu gjimeni un darbu, kas man sagaadaa taadu sajuusmu kaa vinjsh staastiija par savu darbu.. vinjsh, protams, ir nosirmojis un daudz paardziivojis, bet tas ir taa veerts!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2004-07-12 14:47 (saite)
Es jau arii - sapnoju par gjimeni, jauku, miilju gjimeni. Bet visupirms man vajag gjimeni. Tad man vajag darbu, kuraa es juutos kaa zivs uudenii, kuraa juutos drosha par sevi un saviem panaakumiem. Un tad es gribu maaju, maaju ar daarzu, kur atgriezties peec darba diens...Un jauku, uzticamu cilveeku sev blakus, uz kuru var vienmeer paljauties, kursh mani atbalstiitu...
taads mazinjsh murdzinjsh, bet peedeejaa laikaa es par to aizdomaajos aizvien biezhaak...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-07-12 14:52 (saite)
vienu briidi es ljoti daudz par to domaaju, bet tagad k-kaa liekas kaa buus, taa buus.. tas laix tik mezhoniigi skrien, ka vairs nevaru aptvert pa kuru laiku, lai izdaru to, to un to!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lusija
2004-07-12 15:29 (saite)
taa arii noeikti buus un nekas no manis izsapnjotaa nebuus real...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]diidii
2004-07-12 10:09 (saite)
forshi, vērtīga nedēlas nogale :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-07-12 14:09 (saite)
piekriitu- bija gan veertiigi, vismaz nenoseedeeju& nenoguleeju pie tv!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]diidii
2004-07-12 15:19 (saite)
nu ja. par to vien tew medalju war pieschirt ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?