gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-07-05 15:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:lielisks
Mūzika:cream- live cream vol.1

jeej!
vakar tik bij' dieninja!
braucu pirmo reizi: 1)kopsh dabuuju tiesiibas & 2)ar jauno mashiinu! veel visam plusaa dabuuju visas iespeejamaas dabas stihijas- drausmiigu lietu (veetru)+ dubljainu lauku celju+ mezhoniigu sauli, kas spiid tieshi priekshaa (lieki teikt, ka saulesbriljlju man nebija)+ siena vezumu, kas jaaapdzen tieshi liikumaa, bet pirms taas veel velkas velosipeedists, kas ar', protams, jaaapdzen+ drausmiigi daudz pljeeguru celja malaa, kas meegjina stopeet un iet pa celja vidu griiljodamies+ nakts melnumu, kur nesaprotu KAAPEEC ielaas nebija sadegtas lampas un uz gaajeeju paarejaam cilveekus vispaar nevareeja redzeet! pirmajaa reizee braukt pa riigu (centru) un veel naktii bija tiiri taa neko- ja apstaaklji nebuutu spiedushi, veel ilgi nebuutu sanjeemusies to dariit! shodien braukshu pie draudzeneem uz pikniku... jeej! es vnk miilu savu mashiinu un braukshanu- man vispaar neko citu nevajag!
bijaam ar mammu& vinjas draugu- Niku- uz Latgali (pie k-kaadiem tur Nika radiem). nobraucaam vairaak kaa 500km (mani bija aptuveni 250 starp 300km).. zheel neuznjeemu tieshi (vopshem viss atpakalj celjsh).. bija superiigi- Latgalee visi cilveeki ir tik viesmiiliigi& gaadiigi (vinji pat bezmaz vai apvainojas, ja neeed)- tad braucu ar mashiinu, klausiijos bluuzu& atziishos visu laiku paarkaapu aatrumu... =( es tieshaam centos braukt taa kaa paredzeets, bet nepaartraukti bija vismaz par 10km/h vairaak.. bet tas jau taads nieks vien ir, jo augstaakais ar ko braucu bija 110km/h, bet tas taads spljaaviens juuraa vien ir... labi, ka mentu nebija!
jaa, un veel Nikam ir viens baigi forshais radinieks Jaanis (ap 30).. reaali forsh viirietis- zheel, bet preceejies.. =( taads smaids vinjam bija, jociigaakais, ka visu laiku saskatiijaamies un daudz pljaapaajaam, bet taas jau neko nenoziimee, jo peedeejaa laikaa visi skataas un uzturaas manaa klaatbuutnee.. (iedomiibas kalngals- es-, ne? =]). muus pat vienaa maajaa uztveera par paari, jo Niks ieradaas ar divaam un nepaskaidroja, kas ir mamma& kas es, taadeelj beigaas izdomaaja, ka mamma ir Nikam, bet es Jaanim..

ceru, ka vakaraa neliis, jo gribu braukt ar mashiinu pie draudzeneem, bet tas notiksies tikai tad, ja nebuus lietus.. taa mashiina reaali aatri notashchaas, taadeelj peec katra braucien jaamazgaa, bet vakar, naktii, negribeejaas mazgaat, taadeelj tagad braukshu pie draudzeneem, lai to spodrinaatu..

p.s.- joprojaam neesmu izdomaajusi mashiiniitei vaardu, biju domaajusi, ka uzreiz k-kas ieshausies praataa to ieraugot, bet biju paaraak patiikami paarsteigta..



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?