gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
Mums ir ēdināšana.
No visa dzirdētā un piedzīvotā varu teikt, ka 1) viss ir ļoti, ļoti atkarīgs no auditoriem un viņu cilvēciskumu, kā arī no tā, cik jūs esat pretīmnākoši un atvērti vai vismaz labi tēlojat, ka esat atvērti :) 2) svarīgi, vai kāds auditu jums ir uzsūtījis vai arī tiešām esat sakrājuši punktus, kuru dēļ esat nonākuši viņu redzeslokā 3) valstij esot uzstādījums, ka reāli strādājošos uzņēmumus nedrīkst nogremdēt, tādēļ Tevis pieminētais sods tomēr izklausās pēc tā, ka tiek bīdītais netīras lietas, kuras pat nav mēģinātas vai arī nav varētas noslēpt.
Mūsu tēma bija algas un PVN, gatavojāmies uz 10tkst Ls, pirms gala slēdziena pateica par ko būs sods un sanāca 6tkst Ls, bet galā samaksājām 5tkst €, jo no janvāra esot kaut kāda jauna aprēķinu sistēma un mums iedeva atlaidīti- ķip smējāmies, ka janvāris ir SALE sezona ;) Protams, ja mazs uzņēmums, tad arī šāda summa liekas milzonīga un nesamaksājama, bet mums tas tāds mazs spļāviens vien ir. Sods gan bija par mūsuprāt pilnīgu fufeli, kuru noteikti varētu apstrīdēt, bet tiesāties mums galīgi negribējās- ķip, mums pārmeta, ka reāli mums ir bijušas darba attiecības ar cilvēku, kurš mūs apkalpoja kā mikrouzņēmums.

Kāda ir jūsu audita tēma? Ceru, ka uzrakstījāt iesniegumu, ka nevarēsiet nodrošināt viņiem darba vietu un tādēļ dokumentus vedīsiet pie viņiem?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?