gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2013-09-12 19:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nav
Tāds ilgstošs mirklis, kad viss iet savās sliedēs un var vnk darīt lietas, kas jādara un mierīgi dzīvot, nav bijis vairākus gadus.
Vai nu nemierīga darba dzīve, vai veselība, vai daudz obligāti apmeklējamo pasākumu, vai pašas izdomātas lietas, ko vajag/gribās piepildīt, bet kkas vienmēr notiek..
Kārtējo reizi ir nostrādājis Mērfija likums, jo šodien nospriedu, ka darbā pamazām būšu tikusi galā ar steidzamajām lietām, kas iekrājušās kopš vasaras un pamazām varēšu sākt gatavoties revidentu laikam, lai nav baigais iespringums decembrī, kad jau atkal gads būs riņķī, bet nekā!!!
Pēc vājprātīgās un nervus bojājošās vecmeitu ballītēs plānošanas, kas galu galā izdevās brīnišķīga, un draudzenes lieliskajām kāzām, ar izklaidējošajiem viesiem un pozitīvo emociju pilno dienu, likās, ka nu viss būs labi.. Veselība pamazām atgriežas normas robežās un distonija šķiet atkāpusies, tik nogurums un nomāktība vēl liek sevi manīt, bet citādi likās, ka viss sakārtojas. Mājas jautājums pamazām atrisinās un laikapstākļi joprojām priecē, jo varu turpināt savu velosezonu. Ja neskaita, ka tuva draudzene aizbrauca uz gadu padzīvoties Portugālē, tad viss ir forši. Pietam, Londonas "māsiņa" bija ieradusies Rīgā un varējām no sirds izrunāties- kkādu baigo mieru viņa man iedeva.
Bet tad sekoja šīs dienas "pārsteigums"! Pēc jūlija tematiskās pārbaudes, kuru nokārtojām ar izcilību, bijām nosprieduši, ka tagad līdz 2014/15 rudens/ziemas sezonai būs miers, jo lielā pārbaude mums atkārtojas ik pēc pusotra gada.. Bet šodien saņēmām "lielisku" vēsti! Ir pagājuši knapi 2 mēneši un mums atkal paziņo par pārbaudi, bet šoreiz tā nav tikai parastā tematiskās pārbaudīte, kas jebkurā gadījumā uzdzen stresiņu, bet gan lielais audits!!! Wtf, kāpēc un kurš to ir izdomājis! Un galvenais- PAR KO!?!?! Mums nekad nav bijis audits, mēs visas pārbaudes esam izturējuši labi un vienmēr esam šausminājušies par nabadziņiem, kam nācies piedzīvot auditu un tagad mums pašiem tāds būs.. Ehh.. Nu nav miera tajā darbā! Vnk nav! :(


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?