gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2012-01-29 18:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
brīvība
Nedēļas nogale pavadīta jauki.
Dārgais ir devies uz Austriju slēpot, es pieskatu mājās kaķi un tusēju ar draugiem. Šādā aukstumā ir tik labi uzpīpēt iekšā un nav neviena paša, kas to varētu pārmest :)
Esmu guvusi pelnīto atpūtu, pirms kārtējās saspringtās darba nedēļas. Kkā ir sasodīti daudz darba un neliekas, ka tuvākajā laikā kkas mainīsies.
Nākamnedēļ plānoju iegādāties abonamentu sporta klubā un esmu jau pieteikusies uz Sulu kūri Lieldienās. Jāsāk taču kkas darīt, citādi metas slikti, kad veikalā izrādās nevaru dabūt ciet 40izm. bikses. Tas pat vairs nav bik palielinājies svars, bet drīzāk svars, kurš liek griezt vēnāāzzzz.... Bet es saņemšos un ceru, ka ātrāk nekā vēlāk!!!

Citādi viss ir ok. Septembrī Francija paliek spēkā, esam izlēmuši par maršrutu, ja vien nebūs pēkšņais super duber avio piedāvājums, tad brauksim ar auto.
Tad nu nākamās nedēļas darbi ir skaidri- jāsāk rīkoties netikai domāt par veselīgu dzīvesveidu, maksimāli ātri jāpabeidz iekavētie darbi un jāaizved auto pie meistara, tik diezvai pēdējam saņemšos, jo solītajos mīnusos diezvai būšu gatava saņemties sabiedriskajam transportam..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?