gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2011-07-28 21:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ir labi..
Ir labi būt mājās!
Esmu nometusi 3kg, pat negribot. Tā vēl nekad nav bijis pēc ceļojuma- parasti ir kādi 3 plusā ;) Kāds labums tomēr ir bijis no sliktās pašsajūtas pēdējās nedēļas laikā. Patreiz kārtoju māju, jo saprotu, ka īsti laika tam nebūs. Rīt jau jābūt darbā, kur neviens manā vietā neko nav darījis. Tātad 2 ned. darbs būs jāpaveic dažās dienās, jo mēneša atskaites tulīt būs klāt. Tad vēl vedējmātes tusiņš un gan jau daudz citu lietu priekšā, kas jāpaveic šajā ned.nogalē.
Šodien sapratu, ka ļoti gribu uztaisīt mini remontu dzīvoklī, tik jāsaņemas. Tāpat arī pa galvu jaucas domas, ka vajag jaunu auto, jo patreizējais iet uz grunti. Šodien neizlaida cauri tehniskajai, bet man jau tāds čuis bija. Tagad jāsataisa un prikola pēc jāieliek kāds sludinājums, moš paveicās!
Cerams, nākošnedēļ spīdēs saulīte, tad varēšu braukt ar velo uz darbu un vienlaicīgi sataisīt auto, lai nav jākratās ar sabiedrisko..
Vajag arī bildes sakārtot, citādi liekas, ka šajā ceļojumā neko īpašu neredzēju, bet gan jau skatoties bildēs sapratīšu, ka neskatoties neuzko bija labi. Katrā gadījumā kompānija bija forša:)
Jāmēģina ātri iemigt, bet domāju, ka nesanāks, jo ritms ir galīgi sabeigts.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?