gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2011-07-01 20:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sis tas un nekas
Biju iepazinusi pilnas darba nedelas trukumus- tik pat ka vairs negatavoju, bet edam restoranos, majas valdija haoss, jo to vispar netiriju (labakaja gadijuma izsucu, kad minkas spalvas saka lidot pa gaisu), bet pats trakakais- man loti pietruka brivo vasaras ritu, kad uz balkona baudiju brokastis un lasiju gramatu, ka ari, protams, braucieni uz pludmali, kad visi strada, bet es baudu saules peldes. Tagad man joprojam nav siltie vasaras riti, bet toties divtik izbaudu vakaresanu un balkona ar tabacinu un gramatu. Vakar un sodien negaju vingrot, tad nu kartigi izsrubeju maju un pat nomazgaju logus. Nu valda kartiba :) Diemzel vel neesmu neko pagatavojusi, jo ledusskapi valda totals tuksums.. Toties tagad ir pamats atkauset saldetavu, ko cerams, izdarisu 7dien, jo rit ir drauga tusins. Vel japadoma, ko ipasu sarikot viram vina dz.d.
Patiesiba laiks tik sasoditi atri skrien, ka bail atmosties aukstaja rudeni, kad prieksa gara ziema..
Ir jau ari daudz plusu manam darbam, jo varu sad tad panemt brivu, lai aizbrauktu pie draudzenes, tapat ari ir brivas visas brivdienas un nav jaraizejas, ka naksies palaist garam kadu pasakumu, jo ir mainu darbs. Pats darba laiks ari ir fors, jo galvenais visu ir padarit, tad nu ierodos ta ap pl10:30 un dodos prom jau pl17 :) Tas ari ir iemesls, kadel esmu sakusi vingrot gandriz katru dienu- sanak kadas 4-5x nedela, ja nenoslinkoju ka sonedel.. Tik svars gan nekritas, to norakstu uz muskulu masas palielinasanos, jo jutos tievaka. Ja pa vidu vel nebutu bijusi Jani.. Kas gan bija dikti jauki, jo Londonas masina bija atbraukusi uz Rigu. Ikdiena tik loti nejutu, bet satiekot sapratu, cik loti esmu pec vinas noilgojusies..
Jabeidz plurkstet! Stulbi, ka tel. nav garumzimju, jo nets majas neiet un pats stulbakais, ka tv nobruka skana un tagad jamekle meistars, kas salabos. No vienas puses gan labi, jo bez tv atliek vairak laika gramatam :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?