gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2011-03-13 14:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kur tas laiks..
Nu gan laicins pagajis, kops neesmu te radijusies. Ta ka jau 2tro nedelu esmu apslimusi, tad Dargais slepo, bet es tupu kafejnica un izmantoju savas spelmantinas prieksrocibas un beidzot varu pieversties cibai..

Patiesiba nav noticis nekas, bet taja pasa laika ir bijusi daudz mazie dzives priecini- Dargais parupejas par manu sapniti un nu jau menesi priecajos par phonu, kurs ir sasoditi forsa padarisana (vieniga kaitinosa lieta ir garumzimju trukums, bet to atsver parejie forsie sikumi). Tapat ari esmu izbaudijusi Taka spa lielisko masazu un briniskigo relaksaciju. Protams, darga padarisana, bet noteikti ir ta verta. Kas vel? Esmu diezgan daudz snovojusi, bijusi uz 3 izradem un pats galvenais, vairs nestradaju brivdienas :) Vispar saulitei spidot biezak, ari dzive liekas rozainaka, ir prieks par draugiem, kuriem ari dzive iet uz augsu.
Pati ar nepacietibu gaidu nakamas nedelas beigas, jo saksies 2 ned. atvalinajums- ceru, ka Roma ir pavasarigi silts ;) 4 sieru pica mani gaida:D Ak, ja! Es kops 9.03. needu galu, jo viss ofiss nolema ieturet gaveni un katrs atteicas no kadas lietas- kafijas, saldumiem, galas utt. Tad nu ta ka man tapat pedeja laika galu gribas dikti maz un edu to aiz pieraduma, tad nolemu, ka mans produkts varetu but tiesi ta. Protams, nesolu, ka Roma to needisu, jo Italija man muzdien ir bijusi esanas celojumu vieta, bet tad jau redzes.. Vismaz patreiz domaju, ka viss bus labi, jo Venecija tapat edu tikai sieru picas- jau tagad nespeju sagaidit, namm!
Redzes, kad atkal te paradisos, jo darba nekad nesanak ielist neta. Vai nu jastrada, vai japlapa ar kolegem :) Katra gadijuma darba dienas paskrien atri un tas ir labi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?