gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2009-11-04 17:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mana vakara idille ir izjaukta..
Visu dienu sapņoju, ka dzeršu latti, ēdīšu ābolu pīrāgu un skatīšos "mājsaimnieces". Beidzot būs iestājies vakara miers, bet še tev! Pirms pl.17 sagāzās pilns ofiss un tagad iet ņigu-ņegu.

Ehh.. un man tā gribējās kārtējo mierīgo vakaru!


Un man riebjas grupu darbi. 6dien skolā jāprezentē reklāma un pētījums, bet nekas nav gatavs un pat netop. Man riebjas! Tādēļ es vienmēr izvēlos darīt visu viena, jo zinu, ka ar sevi varu rēķināties un pat tad, ja atlieku uz pēdējo dienu, tad tik un tā izdaru. Bet 3 cilvēkiem, kas ikdienā netiekas, ir prakstiski neiespējami visu normāli padarīt, īpaši tad, ja domas atšķiras un katrs kko uzskata par ļoti svarīgu, bet kāds cits tieši to pašu par pēdējo sīkumu!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tapete
2009-11-06 14:05 (saite)
jā, grupu darbi nav tas patīkamākais, bet patīkamā puse, ka visu vienmēr var risināt, jo vienmēr ir 3 varianti :)Sadaliet to reklāmu un pētījumu 3 daļās un katra taisa savu un tad saliek visu kopā! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-11-08 13:10 (saite)
Pētījumu uztaisīju viena pati un noteikti labāk nekā tas iznāktu kopā ar "biedreni", kura pat nepacentās ierasties 6dien skolā. Savukārt reklāmu taisījām ar kursabiedru lekcijas laikā, kamēr tā pati "biedrene" saldi čučēja vai sazin ko tur darīja. Labi, ka pārējos grupu darbus, kas šogad kkā daudz gadījušies,esmu pieteikusies taisīt viena pati- labak vairāk darba un varbūt bik sliktāks rezultāts, nekā vispār nekas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?