gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2009-07-26 10:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:U2- Even Better Than the Real Thing

vecmeitas
Man bija brīnišķīga vecmeitu ballīte, jo īpaši sākums:)

Tika dota ziņa, ka mani lejā gaida un jāatrod bruņinieks melnā zirgā ar sarkanu rozi, es, protams, tam neticēju un domāju, ka meitenes man atbraukušas pakaļ.. Pastaigājot riņķī viņas nekādi nevarēju atrast, toties uzmanību pievērsa džeks ar moci, bet kkā automātiski izslēdzu domu, ka tas tad varētu būt šis "bruņinieks". Izrādījas gan, ka ir, jo bija gan roze, gan melns mocis un nācās vien rausties virsū (mocim, protams) :) Pieminēsim, ka agrāk biju kategoriska moču noliedzēja, jo man, protams, kā autovadītājai viņi sagādā tikai klapatas, nevis prieku.. Toties, kad uzkāpu pirmo reizi virsū un "bruņinieks" uzspieda gāzi.. Mmm.. Pēc brauciena viņam pateicu, ka vai nu manam līgavainim jāiemācās braukt ar moci, vai man jāmaina pats līgavainis :D Bet vispār man tagad pašai gribas baltu, spožu moci, ar kuru doties patrakot pa bāņiem Vācijā. Bet gan jau man aptumsums drīz beigsies un palikšu tomēr pie drošākiem pārvietošanās līdzekļiem! Bet šis izbrauciens pavisam noteikti bija vakara nagla:)))

Tālāk devāmies "slīcināt" bijušās mīlas/simpātijas un pabraukāties ar kuģīti, pasēdējām pie draudzenes mājās un pl.3 jau biju savā gultiņā.. Protams, bija arī locekļkūka, pietam, man bija veselas 2 (varēju patrenēties kārtīgi) un vispār bija brīnišķīga kompānija.. Neko vairāk nemaz nevajadzēja.. nu forši!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ezhucs
2009-07-26 12:13 (saite)
Cik superīgi! :) Kā es dievinu močus!! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-07-26 12:40 (saite)
Tagad arī es tā varu teikt, lai gan kad meitenes bija Mīļotajam jautājušais, ko es domāju par močiem, viņš bija teicis- viņai tie riebjas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

[info]skyhell
2009-07-26 14:40 (saite)
tas par to balto moci tā arī bija domāts, ka man pašai tagad gribas apgūt moča prasmes, bet man jau liekas, ka prāts atkal uzvarēs un pietiks man ar kādu foršu, baltu, sporta kabrioletu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lusija
2009-07-27 16:34 (saite)
Man kkā nepatika pret locekļkūkām iestājusies...
Bet tā jau izklausās baiiigi labii!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-07-27 21:31 (saite)
mana attieksme iepriekš bija neitrāla pret šīm kūkā, bet meitenes bija dikti smuku pasūtījušas- ar presīti uz vēdera un pavisam nedaudz lienošu ārā no rozā apenēm ;) nu tādu dikti feinu..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?