gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2009-07-12 12:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pļāpas un kāzas
Wow, reizēm ir ļoti noderīgi vnk papļāpāt, jo var uzzināt šo to interesantu..
Tā nu sanāca, ka ar krustmeitu uz ZOO neaizgājām, jo nejēdzīgi laikapstākļi bija, toties pavadījām visu dienu kopā, pa vidam pļāpājot ar viņas vecākiem. Tā nu tik izlemts, ka viņi tomēr būs mums kā ritīgi vedēji, ne tikai parakstīsies baznīcā. Tas nu ir darīt- tagad būs miers, vismaz šajā ziņā:)
Tāpat arī izrādījās, ka viņi ir kopā 9 gadus, bet es biju pārliecināta, ka 7:) Tad iznāk, ka 2 gadus viņi slēpa no radiniekiem, ka ir kopā, vēl 2 cīnījās ar visiem "sūdiem", kas bira pār viņu galvām no Mīļotā un viņu brālēna klana un tagad ir 5 gadus precējušies. Lūk, to es saucu par izturību:)
Tāpat krustmeitas vecāki mani izbrīnīja ar teikumu, ka Mīļotā māte patiesībā ir sajūsmināta par mūsu kāzām- man droši vien sejā bija WTF izteiksme :D Vienīgais, ka viņai nepatīk (kā jau īstai katolietei), ka precamies luterāņu baznīcā jeb precīzāk pat tas nav tik sāpīgi kā Mīļotā izmestā doma, ka pats varētu pāriet luterāņos, bet tas jau nenozīmē, ka viņš patiešām to darīs..
Vienvārdsakot man tas viss bija baigais pārsteigums un tagad nezinu, ko domāt, jo no vienas puses gribētos ticēt, ka viņa māte beidzot ir samierinājusies ar mūsu attiecībām, bet tajā pašā laikā es atceros notikumu pirms 2,5 gadiem, kad man beidzot likās, ka viss tiešām ir baigi ok, bet viņa iedūrua dunci mugurā un es sev nosolījos nekad viņai vairs neuzticēties.

Bet vispār viss ir forši un beidzot šķiet, ka palikuši tikai sīkumi, ko apdarīt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ezhucs
2009-07-12 17:45 (saite)
Man liekas, tā ir vienmēr. Man jau arī vienā brīdī likās, ka varbūt būs mierīga līdzāspastāvēšana, a nekā, pat 1 diena nepagāja. Nekas šai dzīvē nemainās :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-07-12 19:26 (saite)
mums tā 1 diena ir kkā ieielgusi jau gada garumā.. gribas jau ticēt, ka beidzot viss ir ok, bet vēl uz to iekrist negribu- pagaidīšu vēl kādu gadiņu un to, kad bērni uzradīsies, tad jau redzēšu īsto viņas seju :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ezhucs
2009-07-12 20:32 (saite)
Es to domāju par to dunci mugurā, tas nebija arī tev tā uzreiz?
Bet tad jau super, jau gads! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-07-14 11:29 (saite)
par īsto dunci es uzskatu brīdi, kad ar Mīļoto bijām kopā jau 2 gadus un man likās, ka māte nu beidzot būs nomierinājusies, bet izrādījās, ka ne.. tas, ko viņa tur no sākuma dirsa mani tā neaizvainoja, kā jau rakstīju- mežāži ir ļoooti pacietīgi:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?