gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2009-03-22 14:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Massive Attack

un vispār uz salidojumu tā arī nebiju un no dzirdētā neesmu neko zaudējusi, pietam, tāpat bija ieradies tikai 1. no 2 cilvēkiem, ko gribēju redzēt.

toties tā vietā skatījāmies svinību vietu un to arī rezervējām- tā kā mums BEIDZOT ir kur svinēt! :)
un vēl mums patreiz kāzas sanāk uz 1/2 lētāk kā bijām plānojuši, jo atcelām visus radu/draugu barošanas tusiņus un pārgājām uz TIKAI paši tuvākie cilvēki, patiesībā, tas arī bija tas, ko no sākta gala vēlējos, tik aiz pieklājības nesapratu, kā to pateikt pārējiem, bet nospļāvāmies un rīkosimies tā kā mēs gribam :) izskatījās gan, ka Mīļotā māte grib kko iebilst un bik arī mēģināja, bet manā klātbūtnē neuzdrīkstējās tik daudz kā būtu "dēliņam" pateikusi, ja manis tur nebūtu, bet pēc tam jau it kā pati noteica, ka pareizi vien ir un nav ko visus tur piebarot.

uhh, kā varēšu tagad starbucks uzdzīvot :) un moš jamaika arī sanāks ātrāk par 2010/11.g.ziemu?


p.s.- lai neaizmirstu (diezvai tas ir iespējams) sev piefiksēju, ka vēl mēs vienojāmies, ka es Mīļotajam dāvināšu pulksteni, lai viņam ir gan darba/ gan brīvdienu pulkstenis un viņš man 3 auskarus, kur katrā būs maziņš briljantiņš, lai piestāv sad.gredzenam. tāds mums plāns kā apdāvināt vienam otru šajā dienā!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?