gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2009-02-26 13:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
izrīkojos bik nejauki- citu priekšnieku klātbūtnē, noliku pie vietas savu šefu.. uz ko viņš pateica, ka nebija domājis, ka esmu tik [vrednaja].
bet es tāda neesmu, vnk paskaidroju, ka man jau krietnu laiciņu vairs nav atbilstošas alga, kuras dēļ es daru darbus, kas man NAV jādara. līdz ar to vnk paņēmu žurnālu un turpināju lasīt, nevis pildīju viņa lūgumu. un iepūtiet man, jo es vairs neesmu tāda uķi-puķi kā biju vēl decembrī..

p.s.- un man riebjas kā viņš strebj zupu un vispār tas kā viņš ēd un dzer, jo ciest nevaru, kad cilvēks uzņem pārtikas produktus skaļāk kā tas ir nepieciešams normāliem cilvēkiem!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pomegranate
2009-02-26 14:02 (saite)
Oo, pēdējā rindkopa - tevī ir naids! :D Nē, ja nopietni - tas mani arī tracina. Manuprāt, tur ir kāda sakarība ar neaudzinātību/inteliģenci un intelektu..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-02-26 14:10 (saite)
jāatrod veids kā izlādēties, bet šķiet, ka labākais būtu kādu laiku viņu neredzēt..

es pilnīgi piekrītu par to "neaudzinātību/inteliģenci un intelektu.." man tā čāpstināšana utt. tracina jau no pašas bērnības, jo pati tam traki sekoju līdzi (laikam krustmāte bija tā, kas man jau dažu gadiņu vecumā iemācīja visu, kas saistīts ar ēšanas kultūru, vedot uz restorāniem. vismaz mamma tā ir stāstījusi).. tā man tāda kā fobija, jo tiklīdz cilvēks sāk čāpstināt vai urbināt degunu, es viņu savā ziņā norakstu pie nekam nederīgajiem vai kkā uz to pusi :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]esers
2009-02-26 14:28 (saite)
Jaa ir Atbilstoša alga, neatbilstoša alga un "bezalgas atvalinajums" ar iespeju strādāt katru darba dienu. Eh!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-02-26 15:51 (saite)
man vnk tracina, kad liek izpildīt darbus, kas nav manos pienākumos, bet gan paša šefa pienākumos, jo viņam tomēr arī ir šefs, kas to ir licis.. agrāk es darīju visu, ko man lūdza, lai gan varēju atteikties, jo tas MAN NAV jādara, bet tā kā tāpat diezko daudz nebija, ko pasākt un priekš padarītā darba maksāja normālu algu, tad to izdarīju, bet patreiz es saņemu tik smieklīgu attalgojumu, ka netaisos piepūlēties un atlaist mani par to arī nevar..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lusija
2009-02-26 15:48 (saite)
savā iepriekšējā darba vietā es arī bieži par algu pūtos.
Bet tādos apgriezienos vēl nebiju rīkojusies :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-02-26 15:58 (saite)
tur jau tā lieta, ka par algu "nepūšos", visi tak zin, kādi tagad ir apstākļi.. es vnk ar smaidu un mierīgu balsi paskaidroju, ka man šis pienākums nav jāpilda, jo mana alga vairs nav kā agrāk.. uz viņa šokēto sejas izteiksmi es tik pat mierīgi turpināju savu paskaidrojumu, ka agrāk es darīju visu, ko man lūdza, lai gan manos pienākumos tas neietilpa, bet ar pašreizējo attalgojumu es to vairs nedarīšu..
ok, protams, ja man to lūgtu pats īpašnieks, es bez vārda runas to izpildītu, bet mans "šefs" šajā uzņēmumā ir diezgan vienlīdzīgās pozīcijās ar mani un pārējiem darbiniekiem.

p.s.- bet vispār es pati nesaprotu, kas man uznāca.. es vēl saprotu divatā ar viņu, bet ne jau acu liecinieku klātbūtnē! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?