gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2009-02-23 12:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar piemetās neliela paranoja attiecībā uz kāzām, jo ļooooti bail no pārsteigumiem, kas domāti kā labi, bet iznākuši ar mīnuss zīmi.
vnk ir tā, ka lietas, kas man ir svarīgas ir daudz maz apdomātas, bet lietas, kam nav nozīmes, tādas arī paliek.. tad nu man ir bail, ka, piem, Mīļotā radi izgāzīs kaudzi naudas kkam tādam, ko es/mēs nemaz nevēlamies, jo liekas, ka to naudu labāk tad mums uzdāvinātu, lai ceļojumā varam iztērēt..
patreiz, gan īsti nevaru iedomāties vēl kko bez auto, par kuru tagad runāju, bet gan jau laika gaitā vēl kkas izleks..
nu negribās man nekādus stulbus limuzīnus, vēl jo vairāk retro, kurš var noplīst kkur pa ceļam, un vispār man tā izlekšana ar auto liekas bezjēdzīga, tad jau es labāk to naudu iztērēju labākiem mūziķiem, vai kkam citam, kas mums ir svarīgs.. godīgi sakot, biju sapratusi, ka viņi taisīs pārsteigumu mums, kas būs auto, bet nedomāju, ka viņi plāno to īrēt, pietam, ja nebūtu paprasījusi, tad tas tiktu arī izdarīts, bet ceru, ka Mīļotais tomēr visu nokārtos un izskaidros manu/mūsu nostāju šajā jaut.
vēl jo vairāk tādēļ, ka nauda ceļojumam mums vispār nesanāk, tikai plika cerība, ka kko sadāvinās, jo biļetes ir nopirktas un tas arī viss.. mums tie 200ls, ko viņi plāno izgrūst mašīnai ļoti noderētu, kaut vai tam lai varu starbucks kafiju pļumpēt iekšā :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pomegranate
2009-02-23 17:00 (saite)
o, jā, o, jā - kā es saprotu!!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2009-02-23 19:25 (saite)
īpaši jau tādēļ, ka man vispār patīk visu kontrolēt un darīt pašai, jo tad zinu, ka rezultāts patiks gan man, gan Mīļotajam (vismaz līdz šim tā ir bijis:)), bet ar pārsteigumiem kā ar bitēm, nekad neko nevar zināt!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?