gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2008-10-29 18:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vīramāte
topošā vīramāte bija aizdomīgi priecīga par savu jauno statusu..

ir divas iespējas:
1) viņa savās darbībās aizgāja par tālu un tādēļ es vairs neticu viņas liekulīgajiem smaidiem, lai gan patiesībā viņa tiešām ir mani pieņēmusi
2) viss ir pa vecam- man acīs viņa smaida, bet aiz muguras...

nu bāc, sitiet mani nost, bet neticu viņas laimīgajiem smaidiem un runām!
mēs pat pieklājīgi debatējām ar viņu par sasāpējušo reliģijas jautājumu un vienā momentā pat bija teksts- dēliņ, Tev gan reizēm vajadzētu ieklausīties un darīt tā, kā "skyhell" saka (par to es vispār biju totālā šokā)!

bet tik un tā mani nepamet sajūta, ka aiz muguras es tiku nolikta no galvas līdz kājām un ja tas netika pateikts "dēliņam", tad draudzenēm un "vīram" gan. to gan es droši vien neuzzināšu, jo "dēliņš" perfekti izvairījās no sarunas par to, ko tad viņa māte nākamajā dienā pa tel. viņam teica..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pomegranate
2008-10-30 10:03 (saite)
aha, aizdomīgi, aizdomīgi...
(vispār izklausās, ka viegli tev nebūs. izklausās, ka tad, kad būs visādas plānošanas, kleitas, kūkas, špicītes, iekārtošanas, saimnieciskas lietas vairāk u.c. - viņai būs taisnība..)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2008-10-30 15:16 (saite)
tā noteikti būs, bet pirms gadiem 2 būtu bijis daudz trakāk, jo dēliņš nu nekādi nespēja māmmiņai pretī kko pateikt, bet nu jau ir krietni labāka situācija un kkāda vīrietība tomēr viņā ir parādījusies- tā kā gan jau būs labi un galu galā, ja viņai kkas nepatiks, viņa var arī kāzās neierastiem (neapvainošos :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?