gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2008-06-28 20:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Eric Clapton- Son& Sylvia

atkal kašķis
da murgs tas viss ir ar tām manām un Mīluļa attiecībām..

vēl pirms nedēļas nodomāju, ka beidzot viss ir ok un tik forši, ka vairs nekasamies un man pat negribas piekasīties visādiem sīkumiem, bet nē.. šodien atkal vajadzēja kašķi, protams, var uzskatīt, ka vainīga biju es, jo kārtējo reizi nesavaldījos, bet man tracina, ka vajag savākties no mātes visādus sūdus, lai piebāztu mūsu jau tā mazo un pārpildīto dzīvoklīti..

nu moš tas besis ir, jo viņa māte tajā iesaistīta, bet drīzāk jau tādēļ, ka es viņam teicu, lai neved nekādus sūdus uz mūsu dzīvokli no mātes, tikai tādēļ, ka viņa taisa remontu, bet viņiem žēl mest kko ārā, bet viņš nepaklausīja..

nu bāc, lai tak nopērk mums 4ist. dzīvokli vai vēl labāk māju un tad var vilk visus tos sūdus mājās kā žagata uz savu ligzdu!!!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lusija
2008-06-29 08:11 (saite)
Mums miera periodi ir nedaudz ilgāki, tomēr arī kašķa periodi ir DAUDZ garāki. Laikam tagad būsim tikušim garām vienam kašķa periodam, bet ar milzīgu manu piekāpšanos, tā ka īsti laimīga nejūtos :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2008-07-01 12:55 (saite)
ar mani jau vispār mierīgi nevar dzīvot, jo man mūždien uzbrūk kkāda neapmierinātības lēkme, bet Mīlulis ir tas pacietīgais, kas laiž gar ausi..

patreiz izskatās, ka viņš ir vienīgais ar kuru varu dzīvot kopā ilgu periodu, jo citi mani vnk neizturētu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?