gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2008-05-14 13:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mūžīgā tēma- S+suns
zinot, ka mamma jau 22 gadus cīnās, lai man nebūtu suņa (jo tā tak ir liela atbildība un es vairs nevarēšot nekur normāli aizbraukt), tad viņas vakardienas reakcija par maniem plāniem attiecībā uz angļu buldogiem (kā viņa tos nosauca- mopšveidīgajiem) bija diezgan mierīga- šķiet viņa vnk paļaujas, ka es to nepaņemšu, tādēļ negribēja uzsākt mūžīgo dialogi par suņa vajadzību/ nevajadzību, kas beidzas ar nevienam nevajadzīgu saspīlējumu..

pieļauju, ka šoreiz viss ir bik citādāk, jo nedzīvojam kopā un viņa samierinās, ka tik un tā izdarīšu kā gribēšu. vienīgais viņas iebildums bija, lai padomāju par kaķi, kas manu "mopšveidīgo" noteikti necietīs.

bet vispār saruna par suņiem sākās, jo tika uzdots jaut., ko domāju darīt savā v.d. un atbilde bija vienkārša- apmeklēšu suņu izstādi.

p.s.- 7dienas buldogi bija fantastiski un kausu ieguva mans favorīts, tieši tāda paskata buldogs kā gribētu sev :) abi ar Mīluli bik mainījām viedokli par mūsu ideālā buldoga izskatu- i, labi, tagad zinam, kas mums abiem patīk!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

suni
[info]tapete
2008-05-16 11:09 (saite)
Man Tev būs daži padomi, kad izdomāsi ņemt.... tagad musu mazais rezgalis ir gatavs dodties ciemos :) vakar bija pirmā pastaiga :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: suni
[info]skyhell
2008-05-17 12:53 (saite)
mmm.. lieliski. sazināšos ar Tevi, lai sarunātu randiņu.. kaut nu mans kaķis izdomātu, ka viņam Tavs rezgalis patīk, lai varu paņemt pati savu rezgali pēc kāda gadiņa :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: sunis
[info]tapete
2008-05-20 09:06 (saite)
uzreiz jau tā nepatiks droši vien... mani kaķi vēljoprojām īsti laimīgi nav ... bet arī īpaši viņš viņiem netraucē, ja nu vienīgi rej...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: sunis
[info]skyhell
2008-05-20 11:59 (saite)
es jau nemaz nesapņoju, ka kimberlija iemīlēs suņus, es tikai ceru, ka viņa nemēģinās viņu momentā apēst.. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?