gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2007-11-11 17:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Syd Barrett- Waving My Arms In The Air

suņi
vienu es nesaprotu savā uzvedībā- tiklīdz runa ir par dzīvniekiem, īpaši suņiem, tad mana sirds kļūst mīksta.. ja ir runa par patversmju suņiem, man nāk raudiens. ja redzu suni, kas ir bez mājām, man nāk raudiens. ja redzu vardarbību pret suņiem, man nāk raudiens. man pat nav jāredz, man vajag tikai kko izlasīt par suņa nelaimi un manī viss sagriežas.
ja kko dzirdu par cilvēkiem, tad emocijas manī parasti neraisās- vienalga bērns, vecs cilvēks, pieaugušais, viss vienalga.
suns tā ir milzīga vājība man- es varētu savākt visās mazās nelaimes čupiņas savās mājās, ja vien apstākļi ļautu. paldies dievam, mans veselais saprāts vēl ir vietā un nekādas muļķības neesmu sastrādājusi- iespējams tikai tādēļ, ka man būtu žēl mana kaķa un arī tā suņa, kas nonāktu kaķa rokās!

ja kāds gribētu mani sāpināt, tad atliktu vien man parādīt kādu nelaimīgu suņa dvēselīti un ar mani būtu cauri.
laikam esmu nežēlīga pret cilvēkiem, jo tie galu galā paši var sevi aizstāvēt. un neiestāstīs man neviens, ka bērni ir nevarīgi, jo bērnus vienmēr kāds pažēlos vairāk nekā dzīvniekus!!!

un tas ir tas, ko nesaprotu- kā man var nebūt žēl bērnus, bet tik ļoti aizskart suņu bezpalīdzība!?!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tapete
2007-11-15 10:59 (saite)
visam jau sav laiks... ir vnk jāmācās mīlēt, cienīt, uzticēties.... un neviens jau neprasa no Tevis līdzjūtību, bet tomēr.. sabiedrībā vienkārši uzspiež savas noteiktās normas, ekspektācijas un noteiktos stereotipus.. jautājums jau aptver arī to, ko katrs izprot ar šiem vaardiem... kādam iespējams nav žēl suņus... kādus citus dzīvniekus.. citam nav nekādas sajūtas vispār! tā nu tas ir iekārtots; pilns ar dažādību...

runājot par suņiem, jāsaka, ka palasot dažādu info (nu aiz gara laika) par dažādas šķirnes suņiem - franču buldogs izrādās perfekta, nu vnk lieliska izvēle priekš pilsētas dzīvokļa un arī lieliska drauga izvēle! pēc aparaksta, tātad arī rakstura - nu labāku, nu patiešām nevar vēlēties!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2007-11-15 20:23 (saite)
nu nav jau gluži tā, ka man nav līdzjūtības pret cilvēkbērniem, bet par katru dzirdēto cilvēku (ja tos mežoņus tā var nosaukt) nežēlību pret dzīvnieku, man sirsniņa ietrīcas, bet par bērnu problēmām gluži tā nenotiek. laikam jau tomēr tādēļ, ka dzīvnieks ir tikai dzīvnieks, bet bērns vot ir cilvēks, lai gan bieži vien tieši suns ir uzticīgākā būtne kāda var būt, bet par bērnu ne vienmēr tā var teikt. tad jau man drīzāk lielāku līdzjūtību izsauc veci cilvēki, kam vecumdienās nav tik ļoti paveicies kā viņi būtu pelnījuši.

tik biku sajucis Tev, jo mans totālais un vismilzīgākais favorīts ir angļu buldogs ;) tas nekas, jo šādas tādas līdzības viņiem raksturiņā ir- tik anglietis ir bik vairāk jāpadresē, lai iznāk gan ideāls ģimenes loceklis, gan ideāls sargs :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tapete
2007-11-20 10:16 (saite)
nu gan man sajuka...fui, jānokaunas.... nu bet man franču tomēr liekas smukāki... bet tas jau gaumes jautājums

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2007-11-22 11:35 (saite)
angļi ir īpatnējāki, bet man patīk, ka krietni masīvāki par frančiem. franči man liekas smieklīgāki ar tām savām saslietajām ausīm. bet tā jau ir, ka daudziem angļi liekas neglītāki, esmu pat lasījusi, ka vienaldzīgo nav pret šo sugu- vai nu ļoti patīk, vai nepatīk. nu es esmu totālā fanāte šai sugai. dievinu, ka viņi ir gan ļoti spēcīgi, gan diezgan kompakti pilsētai :), gan ideāli ģimenei un šaušalīgi uzticīgi saimniekam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?