gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2007-05-21 15:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
izredzētais..
tā kā Mīļotais mani vnk nolika fakta priekšā, tad 6dien biju uz izredzēto.. sāksim ar to, ka man nepatīk Jumprava un nekad nav patikusi, turpināsim ar to, ka tēma bībele man liekas nodrāzta, banāla un neko par to negribu ne lasīt, ne dzirdēt, ne redzēt un beigsim ar to, ka izrāde bija murgs, dažu labu dziedājumu vispār nevarēja saklausīt, jo vārdi vnk saplūda, un vienīgais, kas man aizķērās un patika bija teksts:
"kas es par mēslu Tavā priekšā? sārts rožu krūms ar ērkšķiem dažiem"
tas arī viss, kas aizķērās no izrādes- parasti ir krietni vairāk!
bet vispār jau skrastiņš hērodu tēloja labi un tas bija vienīgais, uz kuru labprāt skatījos, jo uz naivo zostiņu mariju vispār nevarēju uzmest skatu- tā vietā labāk aplūkoju tumšā spīdošo apples zīmīti pie jumpravas.
nevarētu teikt, ka horeogrāfija bija līdz galam noslīpēta- haltūras bija. un šis tas atgādināja Pink Floyd. ai, da doma bija laba- tikai citu tēmu varēja izvēlēties.

toties vakara turpinājums pie draudzenes man patika labāk- zinu, kur svinēšu jāņus, ka vieni no draugiem ir saderinājušies, ka viens uzstāsies fonofestā, ka uz igauniju brauksim 1. jūlija nedēļā. vismaz kko vērtīgs.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?