gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2007-05-15 21:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:grēviņa veģetāriešu vakariņas

miers..
burvīgi
uztaisīju mojito, bet bez ruma- bezalkoh tomēr garšo labāk, lai gan nenoliedzu, ka kādā vasaras naktī ar draudzeni vai mīļoto sēžot uz balkona tieši kas stiprāks varētu likties ideāls..
Toma Grēviņa saulrieta dziesma+ mojito+ ķiršu tabaciņa+ pleds un skats kā saule pazūd aiz sazaļojošā m/parka, garām brauc riteņbraucēji un vakara skrējēji tipina.. tāds burvīgs miers iestājies..
tiešām bauda!
atkal nepamanīju pa kuru laiku viss kļuva tik zaļš- katru pavasari nolemju, ka cītīgi lūkošos un uzmanīšu, lai nekas bez manis nesaplaukst, bet kā jau katru gadu viss notiek bez manis..
mīļotais aiz sienas guļ, bet es baudu mieru.. zinu, ka jāiet gulēt, bet papriekšu uztaisīšu zupiņu, lai viņam ir ko ēst, jo atkal 3 dienas pēc kārtas strādāšu.. nolēmu, ka tas nekam neder un turpmāk neņemšu paplidus dienas, sūds ar to naudu- labāk mājās kko vairāk padarīšu..
un vēl es gribu uz palodzes audzēt piparmētras, lai nav katru reizi uz stockmann jābrauc, kad mojito sagribas- lētāk arī iznāks.. tikai jāievāc info, kā to vispār dara ;)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?