- 30.9.10 23:52
- Ko lai pasniedzu rīt saldajā? Augļi ir pārāk diētiski, bet šokolādes desas laikam vairs nav modē?
- 22 rakstapiebildīšu
- 30.9.10 23:53
-
želeja!
- piebilst
- 1.10.10 00:09
-
Jā, tā ir ideja!:)
- piebilst
- 30.9.10 23:54
-
garšīga šokodesa no modes neiziet nekad, kā mazā melnā kleitiņa.
- piebilst
- offt!
- 30.9.10 23:59
-
tāks, mums kolekcijā ir ienācis skaņdarbs "pogannaja moloģož"!
vokāliste izpilda neliterāra teksta elementus, varētu teikt pat žargonismus!!1
2-jā izliksim :) - piebilst
- Re: offt!
- 1.10.10 00:09
-
tava antisociālā komunikācijas pozīcija neļauj tev aptvert nelaimes patiesos apjomus! :)
- piebilst
- Re: offt!
- 1.10.10 00:11
-
piedāvāju šito ballīti pārcelt pie manis, citādi mēs te visu šokodesu izrīsim :)
- piebilst
- 1.10.10 00:02
-
plus daudz
- piebilst
- 30.9.10 23:58
-
kraasnii apgrauzdeetas rupjmaizes drupachas ar kaneeli + sablendereetu kjirbi ar putukreejumu + dzeervenes un cik lieliski, ka bez zhelatiina
- piebilst
- 1.10.10 00:01
-
Un kādās attiecībās/kādā veidā sablenderē putukrējumu ar ķirbi? vārītu ķirbi, es pieņemu?
- piebilst
- 1.10.10 00:07
-
nujaa, var vaariit. es iztvaiceeju, tad pieriiveeju nedaudz citrona mizinju un pamazaam krameeju iekshaa putukreejumu, ik pa laikam apmaisot un skatoties. jaa - principaa 50/50, bet var arii vadiities pec pagarshoshanas - ja kjirbi nevaara un nav piebeerts cukurs, tad laikam vajadzees vairaak putukreejumu, lai ir tas saldums. bet var jau arii vaarot kjirbi pielikt cukuru.
galvenais - ja vadas peec garshas, tad pirms kopaa masiishanas nevajag salaiziities putukreejumu, jo tad kopaa samaisiitais nekad nebus gana salds. es to peec pieredzes :)) - piebilst
- 1.10.10 00:10
-
aha, skaidrs
- piebilst
- 1.10.10 00:01
-
tieši tas ir modē, kas nav modē, tātad, tāda desa ir modē, ja garda :)
- piebilst
- 1.10.10 00:10
-
saldajā - gulašs, jā!
- piebilst
- 1.10.10 00:26
-
Flaans:
izveelas kraasns droshu, mazu traucinju (glaaziites tipa). Tik, cik saldaa porcijas grib, tik traucinjus piepilda ar pienu, piemet tik pat jeelas olas, tik eedamkarotes cuura un tik pat kaneelja bishkuciishus. Visu puto, liidz saputojies. Traucinja dibenaa iespiezh drusku karameles vai shokolaades siirupu, un lej virsuu saputoto. Traucinjus ieliek pannnaa/cepeshkraasns plaatee ar malaam, kuraa var ieliet uudeni. Ielej uudeni, ieliek traucinjus, un liek uz min. 25-30 cepeshkraasnii, temperatuura 150-170. Njem aaraa, kad viss sareceejis. Tad liek ledusskapii. Pasniedz traucinju apgaazhot otraadaak, taa lai karamele, shokolaade notek. - piebilst
- 1.10.10 09:19
-
lie_with_me
agdievs
- piebilst
- 1.10.10 10:56
-
izklausās pēc omletes ar zapti, so - varētu būt pat garšīgi. :)
- piebilst
- 1.10.10 11:07
-
Mjā, ikurāt:) Klau, es tev tikko uzrakstīju @, Sabīne arī zvanīs. Neapstrīdam spriedumu, ejam citu ceļu
- piebilst
- 1.10.10 11:46
-
aga, šodien ieskriešu kkādā brīdī ar papīriem.
- piebilst
- 1.10.10 11:05
-
visādus suflē un musus
- piebilst
- 1.10.10 11:28
-
Biezpiena krems ar dzērveņu mērci. Varētu katru dienu ēst. Pie tam variācijas arī iespāejmas daudz - ar riektiem, rozīnēm, apelsīnu miziņām, marmelādes gabaliņiem. Pie tam tādu var iemānīt arī kaislīgiem biezpiena neēdājiem.
- piebilst
- 1.10.10 12:39
-
maizeszupu ar putukrējumu
- piebilst