- 31.7.10 18:44
- Jesus-Maria, vāru skābeņu zupu, ar gaļu, protams, un uz ribiņām, tas ir, uz cauraudzīša ādas, atklāju pupiņus! Vai tā var būt? Nu ja, laikam paši ribu galiņi un klāt drusku no vēdera. Nez vai to vairs spēsim ieēst. It kā pupiņi ar kaut ko būtiski atšķirtos no, teiksim, ausīm vai šņukura.
Lai gan šņukurs vienmēr bijis drusku aizdomīgs (un tomēr - kārdinošs) ar tām puņķainajām, spalvainajām nāsīm. - 7 rakstapiebildīšu
- 31.7.10 21:01
-
ewwww. es shitos pupu gabalus arii "nepaarvaaru"
- piebilst
- 31.7.10 21:13
-
heh, uz gaļas gabala atklāts krūtsgals man kā reiz bija viens no pieturpunktiem ceļā uz kustoņu likšanu mierā.
- piebilst
- 31.7.10 21:17
-
nuuu beeeidz, godvārds. nu un kas? tesmenis ir ļoti labi gatavojams materiāls. pauti tāpat. par krānu neesmu dzirdējis, bet pieļauju, ka arī to varētu padarīt saēdamu.
- piebilst
- 31.7.10 22:13
-
zinu, zinu, bet man nepatik, kā tas izskatās...
- piebilst
- 1.8.10 10:37
-
nu ne viss garšīgais tāds izskatās... piemēram, miltu tārpus ne visi ēd...
- piebilst
- 1.8.10 11:27
-
Un tie ir garšīgi?
- piebilst
- 1.8.10 11:30
-
man garšo.
dzīvi mazliet garšo pēc slapjiem miltiem, bet eļļā apcepti ir perfekta uzkoda pie alus. turklāt ļoti sātīgi. - piebilst