- 19.11.09 17:54
- Baigā diēta, vai zin. Baltie: Grüner Veltliner “Spiegel” 2008. Rudolf Rabl Kamptal DAC Austrija; Sauvignon Blanc 2008 Marcus Stein. Mosel-Saar-Ruwer, Vācija; Riesling Trocken 2008 Marcus Stein. Mosel-Saar-Ruwer. Vācija; Sauvignon Blanc 2008 Babich. Marlborough. Jaunzēlande; Lutzville Chardonnay 2008 Dienvidāfrika. Sarkanie: Cote De Nuits Villages Rouge 2006 Artur Barolet. Burgundija. Vega Real Crianza 2006 Ribera del Duero Spānija; Spätburgunder QbA Trocken 2006 Eymann. Pfalz. Vācija; Deakin Estate 2004 Merlot Austrālija; Lutzville Pinotage 2007 Dienvidāfrika. Reņģu uzkoda, laša un ātes terīne, parmas siera un rukolas salāti, rostbifs, pīle, mežacūka, lasis, pasta ar vistu. Nosaidrojās, kas par nelaimi ar to cūku: pagājšnedēļ latvieši/leiši nav piegādājuši, nopirkta kaut kāda Austrālijas cūka. Un tā nav laba. Bet nu, par laimi, ir beigusies, un tālāk atkal būs Latvijas meža cūciņas mums galdā.
- 19 rakstapiebildīšu
- 19.11.09 17:57
-
love me like you do
Kā jūs tikāt galā ar formalitātēm, lai LV mežacūķi gatavotu? Man vienā no Vecrīgas labiem restorāniem vēl šovasar stāstīja, ka viņi nevarot gatavot pašmāju medījumu (pasūta no Jaunzēlandes), jo mūsējie nevar iziet PVD un kādas vēl tur prasības.
/visādi citādi šis ieraksts ir nežēlīgs pret cilvēku, kurš šodien neko citu kā kefīru nevar ieēst - piebilst
- 19.11.09 18:05
-
Nezinu pateikt konkrēti, bet esot kaut kāda latviešu/leišu mednieku biedrība, no kuras pērk, un tai ir visas tiesības. Bet es pieņemu, ka tas piedāvājums uzradās pavisam nesen, cūka ieradās mūsu kartē knapi pirms mēneša.
- piebilst
- 19.11.09 18:06
-
love me like you do
Labi, būsim zināt - savādāk vienmēr medījuma dēļ nācies uz Aitiņlauvām braukt.
- piebilst
- 19.11.09 18:08
-
Kas par lauvām? Bet mums šonedēļ ir brieža steiks ar pīles aknas šķēli, esot baigi labs, pati vēl neesmu provējusi. Nebūtu Tu slima, ieteiktu aiziet un pagaršot.
- piebilst
- 19.11.09 18:10
-
love me like you do
Ir viens tāds krogs uz Liepājas šosejas ( http://www.aitinlauvas.lv/ )
Veģetāriešiem u.tml. neiesakāms, jo galvenā dekorācija - dažāda kalibra lopu un putnu izbāzeņi. Bet ļoti, ļoti garšīgi :)
Pie jums mēs noteikti aiziesim, es vnk gaidīju to brīdi, kad katram otrajam būs pārgājusi vēlme ar svarīgu sejas izteiksmi paziņot, ka bijuši "Neiburgā" ;) - piebilst
- 19.11.09 18:15
-
Nu, es ceru, ka tie laiki jau sen ir garām. Bet to briedi varbūt jāatstāj arī uz nākamo nedēļu, baigi labi iet.
- piebilst
- 19.11.09 18:17
-
love me like you do
Ja ir garām, tad es varēšu blogā ierakstīt, ka BIJU NEIBURGĀ!!! :D
Jūs tā konceptuāli katru nedēļu maināt ēdienkarti? - piebilst
- 19.11.09 18:23
-
Nē, pamatkarte mainās tikai ar sezonu (pašlaik kopš atvēršanas ir otrā karte, bija vasaras, tagad ziemas, pavasarī droši vien kaut ko jaunu piedāvās - bet iecienītākie ēdieni paliek) - bet katru nedēļu mainās biznesa piedāvājums (trīs zupas, trīs pamata ēdieni, divi deserti) un šefpavāra piedāvājums (divi kaut kādi ēdieni). Retu reizi šefpavāru atstāj to pašu vēl vienu nedēļu. Vispār karti var redzēt mūsu pagaidu mājaslapā www.neiburgs.com
- piebilst
- 19.11.09 18:28
-
love me like you do
Izskrēju cauri ēdienkartei, siekalu pilna mute :)
- piebilst
- 19.11.09 18:28
-
O jā, atstājiet uz nākamo nedēļu, tad man arī moš izdosies pagūt to nogaršot :)
- piebilst
- 19.11.09 18:42
-
Tieši pašlaik mēģinu ar pavāru sarunāt:)
- piebilst
- 19.11.09 19:32
-
yess, būs arī nākamnedēļ briedis uz zutis!
- piebilst
- 19.11.09 18:35
-
love me like you do
vai ne? :)
- piebilst
- 19.11.09 18:47
-
jā, brieža steiks bija neganti lielisks, un būtu jauki, ja pēc kāda laika tas ēdienkartē būtu atkal.
- piebilst
- 19.11.09 18:59
-
"latviešu/leišu mednieku biedrība" realizē Jaunzēlandes cūkas ar papīriem.
- piebilst
- 19.11.09 19:08
-
Nu, nē, beidz neslavu celt! Tā latviešu/leišu cūka bija pilnīgi citāda!
- piebilst