- restorans
- 31.7.09 13:24
- Es ļoti atvainojos visiem, kam bija (un tuvākās dienās - būs) ilgi jāgaida. Mēs nebijām gatavi tik straujam sākumam. Mums trūkst viesmīļu. Esošie ir pārguruši. Bet viss būs labi, apsolu. Varbūt vēl tikai šī nedēļas nogale jāpaciešas un mums jāpiedod.
(no otras puses, ticiet man, viss izskatās pavisam citādi!) - 26 rakstapiebildīšu
- 31.7.09 13:52
-
love me like you do
:)
Nekas, tāpat nākas dzirdēt vien jūsmīgas atsauksmes. - piebilst
- 31.7.09 13:55
-
No malas /ripinot garām uz taugdzinēja/ izskatās visnotaļ gaumīgs un apmeklēts iestādījums. Uz tā fona lielākā daļa parējo ēstuvju/pasēdētuvju rādās daudz skumīgākas.
- piebilst
- 31.7.09 13:58
-
es biju četras reizes, ne rezes nav bijis jāgaida :)
- piebilst
- 31.7.09 14:01
-
biznesa pusdienas iet raitāk.
- piebilst
- 31.7.09 14:02
-
vienreiz tik uz biznesu!
- piebilst
- 31.7.09 14:06
-
es jau neapšaubu, ka citiem ir bijis jāgaida, tikai uzmundrinu, ka pati šīs grūtības neesmu pamanījusi
- piebilst
- 31.7.09 14:11
-
es arī biju un ēdu tevis ieteikto buti, draugs izvēlējās cāli - mums garšoja.
prieks, ka esi tik uzņēmīga uzsākt ko tādu. lai mazas un lielas veiksmītes! nāksim ciemā vēl un gaidīšanas gadījumā laiku īsināsim ar čīles baltvīniņu, bija labi, ik. :) - piebilst
- 31.7.09 14:16
-
darbadienu vakaros arī ilgi jāgaida? ap kādiem 6-7?
- piebilst
- 31.7.09 16:45
-
nekad neko nevar zināt, - bet ap sešiem gan parasti ir vēl pavisam klusu. Tāds īsts tukšums ir starp lenča beigām un pirms vakariņu sākuma - starp kādiem 4 un 6, var atvilkt elpu dieva mierā.
- piebilst
- 31.7.09 17:19
-
o, tad mēs iesim klusajā stundā :)
- piebilst
- 31.7.09 14:23
-
es iešu vēlāk, kad viesmīļi atvilks elpu :)
- piebilst
- 31.7.09 15:03
-
gaidīt bija vērts, jo ļooooooooooti garšīgi
- piebilst
- 31.7.09 15:04
-
fazāna cepeti sagatavoja 15 minūtēs, degvīnu ar šampanieti atnesa sajauktu pareizās proporcijās. nav slikti!
- piebilst
- 31.7.09 17:43
-
bija dikti forši!
- piebilst
- 31.7.09 18:49
-
ir jau labi, var jau saprast :) man jau patīk pasēdēt
- piebilst
- 31.7.09 19:07
-
atnākot īsi pēc atvēršanas, tā ap pusdivpadsmitiem, nav ilgi jāgaida.
- piebilst
- 1.8.09 08:37
-
nesatraukaajies, ir labi un lieliski, esmu veel paaris cilveeku aizsuutiijusi, visi staraa
- piebilst
- 1.8.09 22:52
-
kauns nezināt, bet par kuru vietu ir runa?
- piebilst
- 1.8.09 22:57
-
ok, biznesa pusdienas no 11.00 līdz 15.00 pa 3.90, Vecrīga, Jauniela 25/27. Vakaros bišķi cita štelle. biznesa pusdienas tikai darba dienās.
- piebilst
- 2.8.09 00:32
-
nu būs jāiet ievērtēt :)
- piebilst
- 17.8.09 16:58
-
Šodien atkal biju ieklīdis restorānā. Atvaino, ja kritiskas piezīmes negribi dzirdēt, garša jau katram sava, tomēr mani pārsteidza espresso skābums, tā gan nedrīkstētu būt. Arī tiramisu klātpieliktais marakujas akcents kaut kā manuprāt kodās ar paša tiramisu garšu. Un jaunais? viesmīlis kas apkalpoja āra galdiņus mazliet putrojās. Bet, iespējams tas viss tādēļ, ka pirmā reize radīja augstas ekspektācijas :)
- piebilst
- 17.8.09 17:10
-
Hei, nu. lai nu par ko, bet par kafiju (īpaši espresso) mūs visi slavē! Tas mani patiesi pārsteidz. Šķiet jau, ka kafiju jāiznāk visu laiku vienādai, ja automāts ir labi uzstādīts, pieregulēts un tiek labi kopts. Nu, iečekošu. Par tirmaisu (kas vispār nav klasiskais) es arī brīnos - kas tas par tādu sūda marakujas akcentu parādījies? Būs jāuzprasa:)
- piebilst
- 17.8.09 17:13
-
Nu varbūt man vienkārši bija grūta diena un tādēļ pat espresso likās skābs? :]
- piebilst
- 17.8.09 17:18
-
Ak, nieki. Rīt to espresso nogaršošu atkal, man tur jābūt jau 9os no rīta, būs pašā laikā. Klau, Tu nezini bŗivu - labu - bilancspējīgu grāmatvedi? Steidzīgi. Man vairs nav grāmatveža, pie tam diezgan kritiskā situācijā.
- piebilst
- 17.8.09 17:19
-
darbs ar naviženu.
- piebilst
- 17.8.09 18:49
-
Aizsūtīju Tev emailu uz gmail.com adresi
- piebilst