10 Septembris 2010 @ 17:52
Šeit siltāk.  
Un "mājās" ir nets. Beidzot varu rakstīt ar garumzīmēm un pie sava skaistā pc. Tas nekādu lielo prieku nesagādā, jo jau otro dienu mani moka mazas nejaukas sāpītes - kaut kāds zobs izdomāja, ka grib redzēt, kas notiek mutē, un nu spraucas ārā. Eh! Esmu uzsilusi ēdot zupu. Visu laiku bija vēsi, īpaši uzturoties 1.stāvā. Starp citu, zupu es taisīju pati savām mazajām rociņām. Ja neskaita 5.klases mājturības stundu, es nekad nebiju taisījusi zupu! Un sanāca lieliska - vistas un dārzeņu zupa.
Šodien nekur nav jāiet, nekas nav jādara. Izlasīju Brokastis Tifanijā un stāstus, kas tur bija klāt. Nu tā, nekas dižs. Vismaz ātri lasījās.
Izdomāju, ka jāizmazgā drēbes. Laikam labāk nevajadzēja :D Tā veļasmašīna ir šausmīga. Es ilgojos pēc savas mīļās, jaukās mašīnas, man pat pietrūkst kā tā saka - veļa ir izmazgājusies un lūku var atvērt. :D Tas bija kaitinoši, bet tagad es to gribētu dzirdēt. Vismaz būtu droša, ka manām drēbēm nekas nenotiks. Ehh... nāksies vēl vairāk mazgāt ar rokām, jo es tiešām neuzticos tai velna mašīnai. Un nav kur izkārt... Šausmas! Es ilgojos arī pēc savām ābelēm, kuru pavēnī varēja jauki izkārt drēbes uz savilktajām auklām. Mmm.. Laikam jābeidz gausties un jāiegādājas vienreiz lietojamās drēbes :D
Nu ja. Ar to arī beigšu. Varen mājsaimniecisks ierakstiņš!
P.S. Man ir sajūta, ka kāds izmanto manus virtuves sūkļus savu trauku mazgāšanai! Tīrā nelietība!


Tags:
 
 
Garastāvoklis:: horny
Skaņa: mašīnu garāmbraukšana
 
 
( Post a new comment )
Edis[info]tie_puteksni on 10. Septembris 2010 - 18:46
Tu kļūdies, tā nesaka "veļa ir izmazgājusies un lūku var atvērt" bet gan kaut kas no sērijas "mazgāšana ir beigusies un veļu var izņemt."
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
skropstutussa[info]skropstutussa on 10. Septembris 2010 - 18:54
Mjā, laikam tā bija! Redz, tik sen neesmu bijusi mājās, ka nezinu kā tā saka!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Accusativus cum infinitivo[info]reportiere on 10. Septembris 2010 - 21:27
Jūs izmantojat mūsu dvieļus, rīvi, sviesta nažus, dēli, tējkannu un mēs ne reizi neesam iebilduši, tāpēc, ja kaut kas nepatīk, nepīksti aiz muguras, bet pasaki acīs.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Edis[info]tie_puteksni on 10. Septembris 2010 - 21:53
Dvieļus - tie, kuri ir virtuvē?
Sviesta nažus - mēs neēdam sviestu/margarīnu, līdz ar to, tos gan nebūsim aiztikuši :(
Tējkanna izskatījās nolietota, likās ka nākusi jau no senākiem iedzīvotājiem. Bet par dēli iedomājos tikai vakar, laikam.

Bet..kurš būtu domājis, ka dzīvot komunālajā blūzā ir..blūzīgi :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Accusativus cum infinitivo[info]reportiere on 10. Septembris 2010 - 23:44
Daudz kas liekas, bet var jau arī uzprasīt konkrēti, ja jums tik ļoti nepatīk, ja kāds ar jums dalās lietās, ko paši vēl neesat paspējuši iegādāties.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
skropstutussa[info]skropstutussa on 11. Septembris 2010 - 01:03
Par rīvi - es jautāju,laikam, Rikam, vai nekas, ka izmantoju jūsu rīvi, un viņš atbildēja - tā nemaz nav mūsu rīve. Un dēli mēs nopirksim paši ;)
Bet vispār (dušā izdomāju un man slinkums tdg iet lejā), ja jūs šeit paliekat, mums nevajadzētu šo to izrunāt? Varbūt noslēgt miera līgumu? Atdot atpakaļ vēstuli? Un tā..
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Accusativus cum infinitivo[info]reportiere on 11. Septembris 2010 - 03:02
Ja, tas bija practical joke par rasismu un reakciju par to, ko mes sanemtu, ja jus uzzinatu, ka rivi ir lietojis citas rases parstavis. Sejas izteiksme bija worth it.
Par miera ligumiem un ta neko nezinu. Bet vestules atdosana man personigi izskatijas visai simboliska. Jo neviens, kas tik citigi (un patiesi, ja tas tiesam bija patiesi) censas atjaunot vecu draudzibu no sirds, nekad neizturetos tik savtigi un nepateicigi pret vecu draugu un vina draugiem. :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
skropstutussa[info]skropstutussa on 11. Septembris 2010 - 03:31
Ok, kā vēlies.
Būtu muļķīgi vēlreiz skaidrot, kāpēc mēs nevēlamies maksāt daudz vairāk un ievērojam līguma summu.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Accusativus cum infinitivo[info]reportiere on 11. Septembris 2010 - 03:41
Lidz ar to butu ari mulkigi meginat kaut ko noslegt, jo mums jusu ricibas del var nakties izstaties no universitates.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
skropstutussa[info]skropstutussa on 11. Septembris 2010 - 12:57
Un ja mēs tā nerīkotos, man būtu jābrauc mājās jau tagad!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Accusativus cum infinitivo[info]reportiere on 11. Septembris 2010 - 15:56
Nu es vismaz no sirds ceru, ka jums viss izdosies mācībās un Briselē pēc tam zemi zem kājām bučos, jo vismaz pāris cilvēkiem jūs dzīves esat pabojājuši - īstais ceļš uz veiksmi, vai ne tā?
Un ir tik jauki, ka jūs mums ne reizi, nekad nepateicāt paldies par to, ka mēs jums tik daudz šogad palīdzējām, lai jūs universitātē vispār tiktu. Ja nebūtu tādu cilvēku kā Reinis un vēl daži, kam esmu devusi padomus par UK augstāko izglītību, pēc jums es vairs neredzētu jēgu kādam kaut ko labu darīt. Bet you know - good for you, varu derēt, ka bez sirdsapziņas pārmetumiem naktīs gulēt ir ļoti viegli.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Accusativus cum infinitivo[info]reportiere on 11. Septembris 2010 - 16:23
Un kā tev vispār pietiek kauna tik liekulīgi pateikt un tajā pašā laikā iepirkties KFC un iegādāties gan ne tos lētākos sadzīves produktus, gan tos, bez kuriem jūs līdz pirmajai algai vai nākamajam "vecāku pabalstam" noteikti varētu iztikt. Vai varbūt jūs domājat, ka citi cilvēki, tāpēc, ka nabadzīgāki par jums, ir arī tik stulbi, ka neko neredz un nevar izdarīt secinājumus?

Atšķirībā no jums, man, pēc jūsu izgājiena, vairs nepietika naudas pat īrei, nemaz nerunājot par ēdienu, tāpēc es tagad esmu pilnībā atkarīga no Ērika un tā vai mani kādā darbā uzņems.

Runājot par to - jūs varētu neņaudēt, ka nav naudas un nesēdēt visu dienu mājās, lasot grāmatas, bet iet un meklēt darbu. Mēs katru dienu iesniedzam 2-3 CV un nesūdzamies, kaut gan mums jāpārtiek tikai no nocenotajiem produktiem.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
skropstutussa[info]skropstutussa on 11. Septembris 2010 - 18:03
Hmmm...KFC iepērkas tikai bagātie ļaudis? Vienkāršs cilvēks nevar vienu reizi pamēģināt? :D Un kuri tad ir tie mūsu ekskluzīvie produkti?
Es lielāko daļu savas naudas atdevu par pirmā mēneša īri un tagad dzīvoju no Edgara naudas! Un CV es iesniedzu visur, kur varēja un nevarēja jau sen. Pagaidām neviens neatbild!
Bet vispār man nav jātaisnojas! Ja mēs sapratām, ka nevaram samaksāt par māju tik, cik jūs gribat, bet varam atļauties līguma summu, tad punkts! Un ir diezgan muļķīgi teikt, ka mēs jūs "piečakarējām", jo tā gluži nav...
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Accusativus cum infinitivo[info]reportiere on 11. Septembris 2010 - 18:08
Bet nu vismaz no gaišās puses skatoties, mums tagad visiem ir skaidrs, ka šajās nedēļās ir mirušas dažas potenciālas un dažas esošas draudzības.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
skropstutussa[info]skropstutussa on 11. Septembris 2010 - 18:13
Lai nu tā būtu!
Tikai būtu labi, ja jūs iedomātos mūs savā vietā. Jūs gribētu maksāt kādus 30 latus vnk par neko? Nu labi, to varētu saukt - maksāšana draudzības vārdā vai kā tā, bet neviens normāls cilvēk neizgrūstu ~30 latus vējā. (~60 lati no diviem mēnesī!)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Edis[info]tie_puteksni on 11. Septembris 2010 - 18:17
Strīdēties par naudu ir stulbi. Kādam tās vienmēr būs vairāk, kā citiem, un gadās tā, ka tiem, kuriem ir, tās var arī nebūt. Tā šī pasaule ir iekārtota, un es nevaru, un negribu, justies vainīgs par to, ka es varu nopirkt sev ko vien vēlos, ieskaitot pārtiku un grāmatas, samaksāt par īri gan sev, gan, iespējams, citiem.
Tas ir koks ar diviem galiem. Tu vaino mūs par to, ka mēs negribam un nevaram maksāt vairāk, kā to atļauj budžets. Katram cilvēkam/ģimenei naudas ir vairāk/mazāk un ar to ir jārēķinās un jāprot izmantot.
Mēs varam solidarizēties ar jums, taupot naudu ēdienam, bet es stipri šaubos, ka šādā veidā mēs ietaupīsim milzīgu naudas summu. Cita naudu neskaita, tā var tikai bojāt attiecības.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)