sjuuzzz ([info]sjuuzzz) rakstīja,
@ 2007-06-11 16:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mājdzīvnieks..
Nopirka ķirzaku, bet dabūja krokodilu.

Kāds Londonas ziemeļos dzīvojošs reptiļu mīļotājs iegādājās mazu ķirzaciņu. Taču viņa priekiem nebija lemts ilgi turpināties, jo ķirzaka sāka ātri augt un rezultātā pārvērtās par krokodilu.

Londonas glābšanas dienesta darbiniekiem sūdzējās vairāki cilvēki, sakot, ka kaimiņu mājā mitinās krokodils. Viņi nolēma pārbaudīt sniegto informāciju un devās uz norādīto adresi. Tik tiešām, dzīvoklī tika atrasts bīstamais reptilis, turklāt diezgan plēsīgs. “Ķirzaka” izrādījās nekas cits kā briļļainais kaimans. Savu nosaukumu kaimans ieguvis ragvielas dēļ, kas ir ap viņa acīm un atgādina brilles. Šā "mīlīgā" dzīvnieciņa garums mēdz sasniegt divus metrus. Tiesa gan, Londonas “briļļainis” bija tikai 60 centimetrus garš mazulis.

Kad reptiļa saimniekam pajautāja, kur viņš ir dabūjis savu mājdzīvnieku, vīrietis bija spējīgs tikai paraustīt plecus. Pēc īpašnieka teiktā, viņš it kā esot nopircis retas sugas ķirzaku, kas pēc tam vienkārši ir izaugusi. Viņš atzinās, ka rūpēties par reptili kļūst arvien grūtāk, tādēļ arī nepretojās, kad glābšanas dienesta darbinieki aizveda kaimanu uz zoodārzu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?