krishjaanis2 ([info]krishjaanis2) rakstīja,
rakstīju par vienīgo vēsturiski zināmo ietvaru, kurā jēdzienam Eiropa ir bijusi reāla politiskā jēga, nevis, ka ES jāpārveido par šādu impēriju un ka tas būtu vajadzīgs.
mūsu pusē viedokļi dalās, daži tic, ka pie varas var nonākt Kontanstīnveidīgas figūras un tad visu šo trako leviatānu izmantot patiesiem un labiem mērķiem, piemēram, konvertējot tautas no augšas. es savukārt domāju, ka ES ir neglābjama - lai glābtu Eiropu, ES ir jāiznīcina un jāgrauj visiem iespējamiem līdzekļiem, arī iefiltrējoties, simulējot un izliekoties, ja vajag.

bet ja par sānu replikām:
- lusējošais vairākums pastāv, jā, LV gadījumā tas ir KPV un Gobzemveidīgais elektorāts, un tas ir labi, jo palīdz graut un deleģitimizēt sistēmu.

liberālisms un kreisums ir totalitāra konstrukcija par excellance, jo viņiem nav bremžu, nav augstākas autoritātes, viņi ir ieslēgti solipsisma un pašreferences slazdā, kas ir taisnākais ceļš uz tirāniju - ko arī redzam.

es pats neko, tikai noskatīšos, kā the Ancient of Days un Kungu Kungs liberāļu leviatānu un ieročus pavērsīs pret viņiem pašiem, un atmaskos kreisos kā liekulīgākos lielkapitāla stutētājus. jo nekas nav apslēpts, kas netaps atklāts.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?