varbūt nāra, varbūt taure [userpic]

November 22nd, 2019 (09:23 pm)

Liekas kungs un pavēlnieks precīzi atradis kas vainas mums kā nācijai un tautai. Ja pats ar kaut ko nenodarbojas uzreiz to vajag aizliegt. Ja man nav suns pilsētā tad vajag suņus aizliegt, ja es ar riteni nebraucu visi kas brauc ar riteni ir lohi, ja es neesmu gejs tad visi kas ir geji ir oi šausmas plus  vēl dažādi piemēri ko tagad dusmās nevaru izdomāt tas  pretīgi,ka  palielam neviens tālāk par savu degungalu (iespraustu savā pakaļā) neredz un tā arī būs ka te būs drūmi un briesmīgi kamēr šitā te paaudze nepazudīs nebūs te nekāda leiputrija 

Comments

Posted by: krēpjlācis ([info]nistagms)
Posted at: November 23rd, 2019, 01:30 am
nr2

Šis ir precīzi!

Posted by: krēpjlācis ([info]nistagms)
Posted at: November 23rd, 2019, 01:31 am
nr2

Un tā nu tas diemžēl ir - ir kaut kāda paaudze, kuru es labāk vēlos redzēt aizejam nevis sēžam pie saviem mākslīgajiem dzīvības uzturēšanas aparātiem.

Posted by: varbūt nāra, varbūt taure ([info]sirena)
Posted at: November 23rd, 2019, 11:33 am

PALDIES

Posted by: krēpjlācis ([info]nistagms)
Posted at: November 23rd, 2019, 01:38 am
nr2

Un baigi grūti arī nebūt traumētam, uzaugot sabiedrībā starp šādiem cilvēkiem. Kad tu sēdi savās lauku viesībās un tavs onkulis klaigā par to, ka visus, kas Rīgā brauc ar velosipēdu, vajadzētu pakārt. Un tad tu domā, vai tas ir joks, vai arī tev vajadzētu nekavējoties bēgt prom no telpas, skriet pāri grāvim un pļavai, un mēģināt dzīvam nokļūt līdz tuvākajai dzelzceļa stacijai.

Posted by: ((Anonymous))
Posted at: November 23rd, 2019, 02:15 am

Nē, ir jāmēģina tajā saklausīt kas patiess (jo laukos, piemēram, ļaudis taču braukā ar riteņiem).

Posted by: iokaste ([info]iokaste)
Posted at: November 23rd, 2019, 10:27 am

parasti nav vainīga valsts vai nācija, bet gan kas daudz prozaiskāks.
suņu gadījumā tā ir nerēķināšanās ar citiem. cik nav zināmi gadijumi, kad viens rejošs suns traucē dzīvi veselam kvartālam. bet suņa saimniekam visi citi ir vainīgi.

Posted by: varbūt nāra, varbūt taure ([info]sirena)
Posted at: November 23rd, 2019, 11:33 am

To var arī nosaukt par nerēķināšanos ar citiem jā.

Posted by: telefontubbie ([info]telefontubbie)
Posted at: November 23rd, 2019, 03:08 pm

Neticēsi, bet diezgan daudz jau mirst pat 70tajos dzimušie, kas ir bez 5min 50gadnieki. Vēzis,pārstrādāšanās,neveselīgā rīšana u.t.t.
60tajos itin bieži gulst kapiņos, 50tajos dzimušie vēl vairāk. 40tajos dzimušie jau ir bez 5min astoņdesmitgadnieki un tie kā visvairāk meklē vietu kapos šobrīd. Nu es to zinu, jo man ir tradīcija, apceļojot Latviju, iziet cauri kapiem. Tagad tīri skaitliski sabiedrība "attīrās" no trū sovjetiem, pārsvarā dzimušiem 40tajos, kas tā teikt, visus spēka gadus nodzīvojuši tajā režīmā, kur valdīja neiecietība pret atšķirīgo, posts un pļutka.
Taču ideoloģiski daudz kas nemainīsies manas dzīves laikā - nu, korupcijas paveidi, kas ir ļoooti daudzveidīgi. Arī jauni cilvēki, dzimuši 90tajos, samērā liela daļa diemžēl tic un darās pēc tajām sovjet senču gudrībām par kontaktu meklēšanu, blatiem, līšanu rindās, ka kukulis ir ok, lai tur nez, iebāztu sīci tādā vai tādā bērnudārzā/skolā un tad turpinot ar visādu citu shit on daily basis, kritiski neizvērtē info, negrib nekur iesaistīties lai kaut ko uzlabotu, netic ka var kaut ko mainīt uz labo pusi utt

8 Read Comments reply