Tue, Jun. 20th, 2017, 10:20 am

Mani vajā paraksti par Brīvības ielas pārzīmēšanu. Es gan kaut kā neticu skaistajam dzīvē, attiecīgi neparakstīšu ne velna. Atstāt ielu tikai lisapēdiem un sabiedriskajam ir burvīga ideja, ja būtu kādas padsmit citas ielas, ka kurām braukt, jo mašīnu ta mazāk nepaliks.

Saukļi, kuri atbalsta šo lielisko ideju pirmkārt, lieto uzbāzīgi falšu statistiku, kas automātiski izraisa vēlmi sūtīt dirst, otrkārt, piesauc kaut kādus pētījumus, par kuriem neatzīstas, kas tie tādi, kur tie tādi un kāpēc tie tādi. Jā, varu pats iet un meklēt, bet skat. punktu viens - jūsu salkanās stulbības man noriebās jau pirmajās sekundēs, tāpēc nejūtu nekādu vēlmi pūlēties, lai jums tiktu mans parakstelis.

Tue, Jun. 20th, 2017, 01:32 pm
[info]vaiksts

Tas arī. Vienkārši jārēķinās, ka centrs paliks arvien nedraudzīgāks autovadītājiem un tas ir pareizi. Ne jau velti citās valstīs jāmaksā par iebraukšanu centrā, ir noteikumi par auto izplūdes normām u.tml. Turklāt, jo auto-nedraudzīgāks centrs būs, jo ātrāk visi pisnesa centri pārvāksies uz nomaļākiem rajoniem, kur tiem ir īstā vieta, un tad arī vadītājiem būs mazāk iemeslu braukt uz centru.

Tue, Jun. 20th, 2017, 01:58 pm
[info]_re_

un tad jau no gājējiem tukšās ielas kļūs vēl tukšākas.

Tue, Jun. 20th, 2017, 09:39 pm
[info]di_wine

Dzelžaina loģika :D