Thu, Jul. 28th, 2016, 09:32 am

Citās ziņās - karsti ne tikai zem dūnu segas, bet vispār, sevišķi pa naktīm.

Chroniska neizgulēšanās patiesībā ir tīri ok, pie visa pierodam. Bet, kad es pāris naktis nopampstu až pa septiņām stundām, organisms kļūst bezkaunīgs un iedomājas, ka tā tagad arī būs turpmāk. Tāpēc, pēc godīgi nošņāktām četrām stundām es jūtos kā žirafes izkārnīta krizdole (papildus visam ir nācis klāt kritiens no otrā stāva). Ceļā miegu ciet un šorīt uztvēru savu pirmo velorastu. Tas gan nebija no negulēšanas, vienkārši es tā godīgi ripinos laukā no vārtrūmes, kura kopā ar miskastu valnīti aizsedz pasaulei manu vāģīti un tad pēkšņi ir riepu spiegšana un pret bamperi nograb kāds patīkams kungs, viss tāds ķiverē un zaļā kamzolītī. Bet nu laikam es viņu nepietiekami sakropļoju, viņš mani vēlīgi palaida braukt tālāk. Bamperi neapskatīju, miega badā par šo incidentu pilnībā aizmirsu un atcerējos tikai tagad.

Vai arī Alcheimers izsauc atmiņas caurumus, laiks tā kā būtu.

Also, vakar glīti padzērāmies patīkamā kompānijā, es ēdu kartupeļu pankūkas ar acu izņemamo karoti un tas bija pat diezgan ērti. Tāpēc piesaku savu patentu pankūku ēšanai ar karotēm, kurš tā darīs bez manas atļaujas, dabūs spaidu darbus - klausīties karaoki astoņas stundas dienā.

updāte. Jap, velorasts man ir atstājis glītu švīku uz kapota. Novēlu lai viņam ir desmit konti desmit bankās, katrā pa desmit miljoniem un lai viņš iztērē visu naudu uz ārstiem, un neviens lai tā arī neatrod veidu, kā tikt vaļā no drausmīgi sāpošiem augoņiem, kas klāj viņa stulbo pakaļu. Idiots.

Thu, Jul. 28th, 2016, 10:57 am
[info]rasbainieks

akkungs, tā jūs braucat ārā no tām savām vārtrūmēm? es kā reiz gar jūsu paviānu perēkli regulāri veloderastēju uz vingrošanu un taisu slaidu kreiso pagriezienu (kuru godīgi parādu, ja ir kāds, kam parādīt), tagad man būs bailīgi, ja nu sirdna sadomājis no vārtrūmes izbraukt.

Thu, Jul. 28th, 2016, 11:01 am
[info]rasbainieks

also, zem dūnu segas ir silti un labi. lai gan šonakt man nācās dzīvesbiedram atbildēt uz jautājumu "vai šī tiešām ir vasaras sega". atbildēju godīgi, ka nav.

Thu, Jul. 28th, 2016, 11:08 am
[info]sirdna

silti, jā, tikai gauži mitrs piesvīsts un žļurkst, kad grozos uz otriem flangiem.

Thu, Jul. 28th, 2016, 11:07 am
[info]sirdna

kā braucu, tā braucu. Jau gandrīz 14 gadus braucu no tās vārtrūmes, šis bija pirmais velorasts manā kontā (jāatceras iegriezt robiņu kādā spieķī). Rūme ir šaura un es neredzu, kas notiek uz ietves, pirms neesmu uz tās izbraucis, pie tam šorīt mašīnu pa daļai aizsedza uz ietves izbrauktās mistkastes. Minētais kungs vālēja pa ietvi, nevis pa ielu.

Tā ka, ja pirmdienu vai ceturtdienu rītos vālē gar paviānu perēkli no Arkādijas puses, padomā labi, vai ir labi nesties sprīža attālumā no vārtrūmes, no kuras var izbraukt arī mazāk kautrīgs pilsonis, kuram liksies, ka ar laipnu vārdu un roratslēgu var daudz labāk izskaidrot satiksmes noteikumu nianses, nekā ar laipnu vārdu vien.

Thu, Jul. 28th, 2016, 11:25 am
[info]rasbainieks

fui, nē, darīt man nav ko, pa ietvēm bakstīties, kur var mierīgi pa ielu braukt (ir vietas, kur nevar, bet no tām es izvairos iespēju robežās). bet ar tām niansēm gan jums, ē, interesanti.

Thu, Jul. 28th, 2016, 11:48 am
[info]sirdna

Nu, mani tā sievietes māca, ka īsti vīri lietas risina ar fizisku vardarbību. Nevar būt, ka kļūdās.

Thu, Jul. 28th, 2016, 11:07 pm
[info]vikings

es neesmu ar roratslēgu, man ir cirvītis parasti mašīnā.

Thu, Jul. 28th, 2016, 11:23 am
[info]iokaste

dūņu sega

Thu, Jul. 28th, 2016, 01:13 pm
[info]jojo

dooh - jutu lidz. labi vel, ka kungs patikams