Fri, Sep. 18th, 2015, 09:44 am
Atskaite par projektu "Fizālis 17" jeb, kas notiek galvā, kad zīmēju temperatūru grafikus.

Manā galvā ir septiņas kameras, trijās no tām deg gaisma, vidējā, blakus pa labi un vēl kaut kur, es tikai nekādi nevaru atrast, kaut kur labajā pusē, tur gaiss ir biezs un zaļš.

Pumpumrum purum purum, es dungoju nedabiskajā septembra tveicē, tipu tapu, iela, bruģis, stabi, velosipēdi, pumpurum, sadalāmies, ja lido virsū velosipēds, sastingsti, pirmā trāpīs riepa, riepa ir mīksta, manējā noteikti, pumpurum...

bumba data, bumba data, mugura zem somas nosvīda, neciešu nosvīdušu muguru, kas par klimatu...bumba data, luksofors, ir 35, tas ir, vēl desmit un nē, nu, divdesmit, jāiet ātrāk, bumba data, bumba data, heart and soul, hop, uzlēkt uz apmales, ielas malā sasistas mašīnas, ja man būtu sirds, tā sāpētu par to, kas noparkojusies ielas malā, tai kāds pilots uzgāzis virsū ceļazīmi, bumba data, bumba data, kāpēc ir tik karsts? Policists raksta uz papīra, bumba data, bumba data...20 latus paņēma, pirksti virpinās pie stūres.

sviš, sviš, dzeltenas lapas, bet nesmaržo, kā lai uztver lietas bez smaržas, nav vēl rudens un ir tik karsti, āāā!...bumba data, punkti uz kastaņu lapām, es sev stāstu par kaitēkļiem, pats sev aizrādu, ka tās ir muļķības, apvainojos uz sevi, apvainojos uz otru sevi, pārstāju ar sevi sarunāties un man ir žēl...bumba data, piecsimt metri nodzīvoti nemanot, score, bumba data, sirds dauzās nepamatoti ātri, vēderā dzīvo pitons un galvā pūķis pifs, bumba data, skriešus, kamēr neviena nav. Gandrīz paspēju, bumba data, stulbā mugura, stulbā priekša, stulbais vidus, stulbā augša, stulbā apakša, gaiss.

bumba data, ož pēc bibliotēkas, kas te nekad nav bijusi, ko lai dara, kur mans plāns un piezīmes, nav, bumba data un atkal tas bezjēdzīgais troksnis, pirmo nekad, nekad ne pirmo, savādāk padomās, padomās, pateiks, divi. Swish and flick, step ahead, turn turn, kick, pain, elbow, elbow as a sign on eternal, impossible, painful death, nē te būs zārks, rombs, trijstūris, svastika, dodekaedrs un atkāpe par milimetru visā epidermas perimetrā, džī - haus! Vēdera pitonam nav ko ēst, pūķim pifam ir histērija un histerēze. toties man kaut kad iespers, urā!

bumba data, vēlreiz, vēlreiz, punduri zaudē gigantiem, bet gigants izrādās punduris un zaudē visiem, pazaudē Lieni un kompasu, kā tas varēja notikt? Viss atrodas, solis skaņās, katrs solis ir skaņa, arrrr...sadalīšanās, atkal klusums, atkal kaut kur tālu tepat acu prieksā žņaudz uzvarētājus, stella stellaris, bumba faking data, tveice nepāriet, tumsa, bumba data, brrrrr, kling, vai tev ir centi, tu esi tik smuks? Aww, otrais kompliments šodien, must be my lucky day!

Ilgs monotons----------------------------------------------------------------------------------------- un miegs, miega miega miegs, stomp, pelēks siltbetons, bumba data, heart and soul, gaismas pārceļas uz kameru nr II.

Fri, Sep. 18th, 2015, 11:50 am
[info]unpy

Šitais ir tas izslavētais postmodernistiskais poijomens vai tomēr prasts dadaisms?

Fri, Sep. 18th, 2015, 01:45 pm
[info]sirdna: sirdna

Postmodernisms tas ir noteikti.

Izziņai - modernisms ir tad, kad saka, viss būs labi. Ja saka, ka viss būs vienvirziena dirsā, tas ir postmodernisms.

Gan jau, ka ir vēl kāds isms, ko pielipināt pie postmodernības, es tikai viņus nezinu. Dadaismu atceros tikai dēļ nosaukuma, kas ir ārkārtīgi stulbs un man negribētos, ka latviešu nācijas egregorā es būtu ar to saistīts. Poijomens izklausās pēc kaut kā tāda, ko tu nupat izdomāji, bet man slinkums pētīt gūgli. Vecums, neskaitāmi bojāgājuši neironi un demences pirmās pazīmes, tas būtu tuvāk realitātei.

Fri, Sep. 18th, 2015, 02:24 pm
[info]unpy: Re: sirdna

Par tādiem pie mums, lēģerī teica "темнота, симбирский валенок!" - https://en.wikipedia.org/wiki/Postmodern_literature#Poioumena

Fri, Sep. 18th, 2015, 09:06 pm
[info]sirdna: Re: sirdna

hiperrealitāte varbūt?

Fri, Sep. 18th, 2015, 09:12 pm
[info]unpy: Re: sirdna

Nu, par precīzāku klasifikāciju nemācēšu teikt, tas, ka viens no postmodernismiem, šķiet diezgan skaidrs, kas tieši - tur jau jāprasa speciālistiem, [info]ieva, piemēram.

Fri, Sep. 18th, 2015, 09:19 pm
[info]sirdna: Re: sirdna

Kā latīniski ir "pusvājprātīga stulbeņa smadzeņu krampji"? Tas būs īstais isms.

Fri, Sep. 18th, 2015, 05:34 pm
[info]barvins

Kas?

Fri, Sep. 18th, 2015, 05:39 pm
[info]sirdna

Vakardienas pēcpusdiena.

Fri, Sep. 18th, 2015, 08:27 pm
[info]scorpse

Bumba data. :]

Sun, Nov. 15th, 2015, 09:47 am
[info]sirdna

nejauka diena, patiesībā. Liela neveiksme.