Fri, Jan. 23rd, 2015, 11:07 am

Nu, ko. Pēc ilgas un grūtas slimības Sauda Arābijas karalis atliecās, bet [info]sirdna izķepurojās, lai gan labāk laikam būtu bijis otrādi. Bet fakts paliek fakts. Karalis ir miris, lai dzīvo, kas pāri palicis. Gandrīz visu janvāri novāļājos pa mājām, ziema gandrīz pagājusi. Rentgenā atzina, ka esmu bez redzamām patoloģijām. Šausmas. Neredzamās patoloģijas ir daudz bīstamākas, un arī tablešu pret tām nav.

Izlīst ārā no mājas ir labi, izrādās, ka pasaulē ir vēl kādi cilvēki. Pie ārsta rindā trako pūlis. Es ar lepnumu viņus apskatu un pie sevis plātos, ka biju slims jau tad, kad tas vēl nebija stilīgi. Pirmo reizi aizejot pie ārsta, tur gandrīz neviena nebija.

Fri, Jan. 23rd, 2015, 11:36 am
[info]fedrs

Ja Saūdi būtu prātīgi, viņi par karali ieliktu Tevi!

Fri, Jan. 23rd, 2015, 12:36 pm
[info]sirdna

Vecais glaimotājs...man, kā atzīst autoritatīvi avoti, nevar uzticēt par suņa būdu menedžēt, kur nu vēl Sauda Arābiju.

Tā karaļošanās nav nekāda izprieca. Pustrakās cilšu tradīcijas no vienas puses, naftas prinču idejas no otras puses, islama līderu vipendrioni no trešās, to visu nomenedžēt, tur jābūt gruntīgam karalim, nevis kaut kādam puskoka lēcējam no bijušā kolhoza "Komunārs".

Fri, Jan. 23rd, 2015, 02:45 pm
[info]lavendera

Tu mani iedvesmo! saņemšos un arī pārstāšu klepot :)

Fri, Jan. 23rd, 2015, 02:49 pm
[info]sirdna

man palīdzēja antibiotikas.

Fri, Jan. 23rd, 2015, 03:08 pm
[info]lavendera

Man palīdz saldumu un piena izslēgšana no raciona.

Fri, Jan. 23rd, 2015, 04:19 pm
[info]sirdna

Man arī. Plus antibiotikas.

Fri, Jan. 23rd, 2015, 03:14 pm
[info]unpy

Da nu. Antibiotikas ir sātana izgudrojums, pasaulē nes postu un ciešanas, esi jau nu godīgs un pastāsti, kas palīdzēja patiešām. Pūšļotāja no Nirzas pagasta, Baltijas jūrā atšķaidīts māllēpes puteksnis, prāvs melnu lopu ziedoklis pusnaktī, kādā no Nometņu ielas krustojumiem vai beidzot saņēmies un vienkārši izsiti kādam no mājiniekiem viņa ļauno aci?

Fri, Jan. 23rd, 2015, 04:19 pm
[info]sirdna

Melno lopu ziedoklis nezkāpēc atsauca atmiņā vistas filejas iekš rīvmaizes, kuras es viņdien cepu un daži gabaliņi sanāca maķenīt kraukšķīgāki, nekā gribējās. Es tos noziedoju sev un neko nenožēloju.

Also, lai cilvēkam palīdzētu Baltijas jūrā atšķaidīta pūšļotāja no Nirzas pagasta, tur ir jābūt zināmai harmonijai starp dziednieku un dziedināmo, egregoriem jābūt noķūnētiem sinhronos kontūros un čakrām jābūt plus mīnus vienā līmenī. A man čakras ir satrupējušas, enerģētiskā līmenī esmu kaut kas starp slieku un cece mušu un mans garīgais apvārsnis, ziniet, nav ne garīgs, ne apvārsnis, ne vispār.

Truliem cilvēkiem, kuri pazaudējuši savas dabiskās saknes, saites un auras, palīdz tikai industriāli necilvēcīgas zāles, kuras iegūtas sātaniskos eksperimentos un piesārņo dabu.