|
Wed, Dec. 3rd, 2014, 12:53 pm Gardas un sātīgas vakariņas.
Receptei nepieciešams: 0.5 kukulis baltmaizes 0.25 kg majonēzes. Puslīdz ass nazis. Zobi (ja nav zobu, var iztikt ar puslīdz aso nazi) Ja vajag steidzīgi noimprovizēt vakariņas, bet nav iekāriena stundu čakarēties, nogrieziet sev puskukuli baltmaizes un nokodiet majonēzes paciņai stūri. Desmit sekundēs maltīte ir gatava pasniegšanai. Labu apetīti! Wed, Dec. 3rd, 2014, 01:09 pm bljanna
Fui :) Kāpēc to majonēzi? Lai labāk slīd lejā? Wed, Dec. 3rd, 2014, 01:11 pm sirdna
Nu, majonēzē ir tauki un olbaltumvielas, un maz ogļu hidrātu, abet ogļu hidrāti ir civilizācijas ļaunums un celulīta vienīgais cēlonis. Wed, Dec. 3rd, 2014, 02:06 pm barvins
Tad priekš kam puskukulis baltmaizes? Wed, Dec. 3rd, 2014, 01:12 pm vistu_zaglis
Vai tad kulinārijas pasaulē ir vispār bijis kaut viens izgudrojums, krutāks par majonēzi? o_O Wed, Dec. 3rd, 2014, 01:27 pm sirdna
Man liekas, kaut kādi ķīnieši vienreiz mēģināja, bet nekas nesanāca. Wed, Dec. 3rd, 2014, 03:13 pm bljanna
Vegetta? :D Wed, Dec. 3rd, 2014, 06:20 pm adinkra
A kā tad glutamātiņš? Wed, Dec. 3rd, 2014, 06:30 pm vistu_zaglis
Nu a kur ta tu no glutamāta paēdis būsi. Wed, Dec. 3rd, 2014, 06:52 pm adinkra
Tas gan. Bet ar viņu mož pazole kā šķiņķis :) |