Fri, Jul. 18th, 2014, 12:01 pm

Versija par atentātu arī ir loģiska, tīri ezotēriskā līmenī, ņemot vērā visas paralēles ar Ādolfu. Daži no viņa ģenerāļiem mēģināja aptrakušo fīreru pievienot vairākumam, jo saprata, ka viņš ir ievārījis tādas ziepes, kuras savādāk neizstrēbt. Varbūt arī Krievijā ir nobriedusi ideja, ka Putinam laiks iet pensijā?

Bet tad atkal jautājums - uz kuru pusi gāzīsies lācis, kad tam nomainīs galvu?

Fri, Jul. 18th, 2014, 12:18 pm
[info]unpy

Ir gan neliela nianse - lidmašīna Nr.1 ir aprīkota ar visām mūsdienīgākajām pretraķešu iekārtām, to ir visai pagrūti notriekt:))

Fri, Jul. 18th, 2014, 12:24 pm
[info]sirdna

Cik saprotu no vaimanām tīklos (cik daudz kompetentu zenītartilērijas speciālistu saradies, žēlīgs tētīt), ar to buku šaut arī neesot nemaz tik vienkārši kā patafonu palaist.

Ja jau atrodas eksperti, kuri māk šitā bliezt, gan jau arī, ka pretraķešu iekārtās būtu pamanījušies sabērt smiltis un sabāzt vecas lupatas.

Es gan, ja godīgi, nepaskatījos, vai ta Putins taisījās akurāt virs tās trakās šautuves sevi vizināt, īvulajiem ukraiņiem gar pašiem lielgabalu stobriem?

Fri, Jul. 18th, 2014, 12:31 pm
[info]unpy

Esot maršruts vienā punktā krustojies, tas gan esot bijis virs Polijas, ar divu stundu starpību un paša Putina tamā lidmašīnā, ja visu pareizi sapratu, nemaz neesot bijis, taču kuru gan šādi sīkumi interesē, ja no tā var uztaisīt teicamu TV sižetu :))

Fri, Jul. 18th, 2014, 12:35 pm
[info]sirdna

mhm. Nevis Ivanovs, bet Petrovs, nevis vakar, bet pirms mēneša, nevis vinnēja, bet zaudēja, nevis miljonu, bet desmit rubļus, nevis kazino, bet domino. Bet savādāk - visas pazīmes sakrīt!

Fri, Jul. 18th, 2014, 12:31 pm
[info]sw

ukraiņi komentāros raksta, ka lidmašīna nr.1 uz ukrainas pusi nelidojot jau daudzus mēnešus.