Thu, Jan. 16th, 2014, 03:29 pm
Lietas, ko nekad neesmu sapratis...

a) "aizmugure" (hokejā, un, man liekas, ka futbolā lietots termins);
b) kas tik īpašs tai kaķī, kurš kastē? Pagaidiet mēnesi, līķis ar garantiju.;
c) kāpēc ūdens sasalstot izplešas;
d) sišana garāmejot (šaha vipendrions);
e) dzīve.

Thu, Jan. 16th, 2014, 04:17 pm
[info]perkons

Vispār jau tāpēc, ka milti palīdz gaļā saglābāt tās sulu. Ola – tas jau vipendrons un navarots.

Thu, Jan. 16th, 2014, 08:58 pm
[info]eermaniitis

piekrītu, ka maizes garoza, kas rodas no miltiem un gaļas sulas rada aizsargkātu
tomēr nevar neatzīt, ka pliki milti pieceptos un radītu rūgtu garšu un ola dod mitrumu ārējai miltu kārtai, aiz kā piedegt šie nevar un garšas buķete uzlabojas

kāpēc nepiedeg rīvmaizē ceptas gaļas karbonādes nespēju pastāstīt ;) tur vēl jāpadomā, bet atšķirības ir ;)

Thu, Jan. 16th, 2014, 09:06 pm
[info]perkons

Tāpēc, pēc apviļāšanas miltos, liekie milti ir jānokrata. Tāpat arī vistas fileju apvārta miltos, tāpat zivis, un nav nekādas rūgtas garšas.

Thu, Jan. 16th, 2014, 09:48 pm
[info]eermaniitis

es pamēģināšu un pateikšu salīdzinājumos ;) bet nevar būt ka pilīte olas rada to šulca treknuma apogeju ;)