|
Thu, Jan. 16th, 2014, 03:29 pm Lietas, ko nekad neesmu sapratis...
a) "aizmugure" (hokejā, un, man liekas, ka futbolā lietots termins); b) kas tik īpašs tai kaķī, kurš kastē? Pagaidiet mēnesi, līķis ar garantiju.; c) kāpēc ūdens sasalstot izplešas; d) sišana garāmejot (šaha vipendrions); e) dzīve. Thu, Jan. 16th, 2014, 04:17 pm vistu_zaglis
Nē, tad viņa kāreiz garšo pēc gaļas šķēles, nevis pēc nostaļģiskas ēdnīcas. Akdies, pareizi, vēl tak ļaudis jamo mēdza ar āmurīti izhurārīt par kaut kādu bezformīgu un bezsaturīgu pļecku, brrr. Thu, Jan. 16th, 2014, 04:25 pm sirdna
ā, šito es zinu. Redzi, dažiem no mums ir švaki zobi. Thu, Jan. 16th, 2014, 04:27 pm vistu_zaglis
Stundiņa-divas citronā vai kivi dara mirākulus. Thu, Jan. 16th, 2014, 04:40 pm sirdna
kivjains šašliks, tas laikam bija tāds pamīksts, ja atceros. Thu, Jan. 16th, 2014, 06:12 pm eermaniitis
paga, tagad mēs par šašliku uz pannas runājam ja, nevis karbonādi? Thu, Jan. 16th, 2014, 06:16 pm vistu_zaglis
Nē, mēs joprojām par karbonādi. Šašliks — tas ir ēdiens, gaļas gabaliņi cepti uz oglēm. Karbonāde — tā ir šķēle no lopa muguras. Izdauzīta un panēta karbonāde — tas ir kaut kas ārpus laba un ļauna. Thu, Jan. 16th, 2014, 06:19 pm eermaniitis
ā nu ja ;) var jau panēt arī rīvmaizē ;) bet ir jau arī vsādas kakla karbonādes ;)
bet man nav iebildumu pret panētu muguras karbonādes izdauzītu un olā apvārtītu gabalu ar nedaudz pipariem es tāpat viņas redzu tikai reizi vai divreiz gadā ;) un tad kad aizeju ciemos Thu, Jan. 16th, 2014, 06:26 pm sirdna
Kakla karbonāde laikam ir tas pats, kas superneto "iekšējās filejas" (gabali, kas paliek pie vistas, kad nogriež nost fileju). Thu, Jan. 16th, 2014, 06:40 pm eermaniitis
mazās filejas ;) starp citu dārgākas kg kā lielās :0 nez kāpēc |