Thu, Jan. 16th, 2014, 03:29 pm
Lietas, ko nekad neesmu sapratis...

a) "aizmugure" (hokejā, un, man liekas, ka futbolā lietots termins);
b) kas tik īpašs tai kaķī, kurš kastē? Pagaidiet mēnesi, līķis ar garantiju.;
c) kāpēc ūdens sasalstot izplešas;
d) sišana garāmejot (šaha vipendrions);
e) dzīve.

Thu, Jan. 16th, 2014, 04:09 pm
[info]sirdna

nezinu. Man pirms cepšanas vienmēr jāgūglē vai jājautā sievai.

Thu, Jan. 16th, 2014, 04:10 pm
[info]eermaniitis

pamēģini samērcē pirkstu un iegtrūd olā - kas sanāks?

un tad pirkstu iegrūd miltos un tad olā - kas sanāks?

a ola vajadzīga lai no gaļas cepot mitrums nepazustu

Thu, Jan. 16th, 2014, 04:14 pm
[info]sirdna

abos gadījumos būs olains pirksts.

a kāpēc uz šaslika nelej olu un tas vienalga ir gļotains?

Thu, Jan. 16th, 2014, 04:15 pm
[info]eermaniitis

nu beigās tāpat sauss
bet viņu cītīgi mērcē, ja atceries ;) karbonādi nemērcē, kaut šašliku no tā paša gabala griež

Thu, Jan. 16th, 2014, 04:16 pm
[info]eermaniitis

tu pamēģini - neesi mēģinājis ja tā saki

Thu, Jan. 16th, 2014, 04:25 pm
[info]sirdna

es varu arī pamēģināt bet svinīgi apsolos, ka nepieciešamās saites starp neironiem netiks nodibinātas un izpratnes manī nebūs anyway.

Thu, Jan. 16th, 2014, 06:13 pm
[info]eermaniitis

viss nāk ar mēģināšanu ;) tu galvenais atkārto - lai zināšanas nostabilizējas ;)