Fri, Apr. 5th, 2013, 11:51 amFri, Apr. 5th, 2013, 12:34 pm
Starp citu, tā pati iesaiņojuma problēma. Kad manā dzīvē ienāca zemesriekstu sviests, viņš to izdarīja caur koju istabas biedru, kas to atveda no, imho, Īrijas. Divlitrīga bundža, no kuras es neuzkrītoši izēdu lielāko daļu un uzskatu to par vērtīgi pavadītu laiku. Tad lūk - kāda suņa pēc mums zemesriekstu sviestu tirgo no peņģerotiem? Fri, Apr. 5th, 2013, 12:49 pm
lūk, ja. ir cilvēki, kas madžonaizu pērk minimums 5L spainīšos un 200gr. iepakojumus uztver kā samplerus. atzīšos - pērku sojas mērci litrīgajā pudelē, kas izmaksā vismaz 2x lētāk nekā mazajās pudelītēs. āre, te arī atbilde - pārdodot sirdnam 5 mazās burciņas ar zr.sv. peļņa ir lielāka, nekā no vienas lielas burkas. Fri, Apr. 5th, 2013, 12:59 pm
Gan jau, ka kaut kādā "Zemesriekstu sviesta paradīzē profesionāļiem" tirgo - nu, kaut vai tur tajā kafetēriju apgādā, kurā var dabūt trīslitrenes ar jalapenosiem. Fri, Apr. 5th, 2013, 01:04 pm
|
|