Fri, Apr. 5th, 2013, 11:51 am

Kāpēc zemesriekstu sviests palēcās cenās, ko? Bija 2,19 buciņā, kļuva 3,80.

Fri, Apr. 5th, 2013, 12:01 pm
[info]str

taisi pats

Fri, Apr. 5th, 2013, 12:02 pm
[info]antuanete

Paštaisītam nesanāk tik vienmērīga tekstūra.

Fri, Apr. 5th, 2013, 12:05 pm
[info]biezpientaure

visu nosaka blendera garnitūra!

Fri, Apr. 5th, 2013, 12:08 pm
[info]str

nu taisi pats- tas arī nozīmē pareizās iekārtas iegādi:)))

Fri, Apr. 5th, 2013, 12:10 pm
[info]sirdna

Es vēl neesmu iekšķīgi gatavs pirkt blenderi zemesrieksu putrificēšanai...

Fri, Apr. 5th, 2013, 01:59 pm
[info]begemots

gluži tik vienmērīga nesanāk, bet uz maizes smērēt pilnībā var. un garšīgāk par veikalā nopērkamo.

Fri, Apr. 5th, 2013, 12:06 pm
[info]sirdna

es mēģināju, blenderis izrādījās par švaku. Sanāk, teiksim, halva.

Fri, Apr. 5th, 2013, 12:15 pm
[info]biezpientaure

halva ir labāk par riekstu sviestu

Fri, Apr. 5th, 2013, 12:17 pm
[info]sirdna

Imho, vēl labāk ir tos riekstus nemocīt un ēs tāpat, bet reizēm gribas iet pa grūtāko ceļu.

Fri, Apr. 5th, 2013, 12:45 pm
[info]biezpientaure

Pavei, mokot tos, vismaz ir sajūta ka uz tiem vairs nav pelējuma, ar ko ir slaveni rieksti, un ziemesrieksti jo īpaši.