|
|
Fri, Apr. 5th, 2013, 11:51 am

Kāpēc zemesriekstu sviests palēcās cenās, ko? Bija 2,19 buciņā, kļuva 3,80. Fri, Apr. 5th, 2013, 12:01 pm
str

taisi pats Fri, Apr. 5th, 2013, 12:02 pm
antuanete

Paštaisītam nesanāk tik vienmērīga tekstūra. Fri, Apr. 5th, 2013, 12:05 pm
biezpientaure
visu nosaka blendera garnitūra! Fri, Apr. 5th, 2013, 12:08 pm
str

nu taisi pats- tas arī nozīmē pareizās iekārtas iegādi:))) Fri, Apr. 5th, 2013, 12:10 pm
sirdna

Es vēl neesmu iekšķīgi gatavs pirkt blenderi zemesrieksu putrificēšanai... Fri, Apr. 5th, 2013, 01:59 pm
begemots

gluži tik vienmērīga nesanāk, bet uz maizes smērēt pilnībā var. un garšīgāk par veikalā nopērkamo. Fri, Apr. 5th, 2013, 12:06 pm
sirdna

es mēģināju, blenderis izrādījās par švaku. Sanāk, teiksim, halva. Fri, Apr. 5th, 2013, 12:15 pm
biezpientaure
halva ir labāk par riekstu sviestu Fri, Apr. 5th, 2013, 12:17 pm
sirdna

Imho, vēl labāk ir tos riekstus nemocīt un ēs tāpat, bet reizēm gribas iet pa grūtāko ceļu. Fri, Apr. 5th, 2013, 12:45 pm
biezpientaure
Pavei, mokot tos, vismaz ir sajūta ka uz tiem vairs nav pelējuma, ar ko ir slaveni rieksti, un ziemesrieksti jo īpaši. |