Tue, Sep. 11th, 2012, 10:45 am

Pie McDonalds centrā izvietota sirdi teorētiski plosoša izstāde. Uz zemes čuč zīdaiņu (nevis pabaisi embriji, bet diezgan noformējušies apburbelīgi eņģelīši) leģions ar kartiņām, kuras izskaidro, kāpēc viņi tā arī nepiedzima. Iemesli iedalās šādi:

a)mans tētis ir maita;
b)mana vecmāmiņa ir maita;
c)manas mammas priekšniecība ir maitas;
d)manas mammas ārsts ir maita (un idiots);
e)visi ir maitas.

Imho, nedaudz vienpusīgi.

Tue, Sep. 11th, 2012, 11:49 am
[info]mako

Un ja tā grupiņa TIEŠĀM piedzimtu, tad es gribu redzēt, kuros bērnudārzos tās 365 grupiņas pēc gadiem diviem palaistu. Esošajiem nepietiek vietu.

Tue, Sep. 11th, 2012, 12:00 pm
[info]bozena

Nu, kurš tad te tura rūpestu par esošajiem. Kā tur bija klasiķiem - if you are pre-born you are welcomed, if you are pre-school, you are fucked.

Tue, Sep. 11th, 2012, 12:03 pm
[info]sirdna

George Carlin

Tue, Sep. 11th, 2012, 12:15 pm
[info]milda

Tieši tā. Es kaut kā nejūtu baigo rūpi par saviem bērniem, kuri manu personisko iegribu dēļ dzimuši bezpabalstu periodā. Par 93.gadā dzimušo vispār - nekad nekādi labumi nav bijuši - ne dārziņš, ne transports, ne brīvpusdienas. Sīkajam vismaz pirmā klasē nebij jāmaksā pa pusdienām un tagad tas transports. Par to paldies. Tā ar visa rūpe. Nu ne ka es žēlojos, nē. Es pati gribēju, pati kaut kā ar tieku galā un neprasu ordeni par to. Tik cik, ka tās runas par dzemdniecību mani tā kā drusku pazemo.

Tue, Sep. 11th, 2012, 12:13 pm
[info]sirdna

Toties varētu nočekot tā Frīkonomikas džeka teoriju par noziedzības kritumu ASV. Ja pēc gadiem padsmit pusaudžu ielu bandas terorizēs Latvijas pilsētas - atbilde būs rokā!